Rotterdam Ahoy Oranje Spektakel - Hyundai Wittenberg

Reserveer je gratis tickets voor het Oranje Spektakel in Rotterdam Ahoy


Reserveer hierOp 21 november speelt Oranje zijn eerste wedstrijd op het WK tegen Senegal. Tijdens een daverend Oranje Spektakel powered by Hyundai in Ahoy Rotterdam bekijken we met 15.000 fans de wedstrijd live op gigantisch grote schermen, feesten we met (inter)nationale artiesten en zetten we onze nieuwste held: de IONIQ 6, in de spotlight. Reserveer hier vanaf 3 november je GRATIS kaarten voor het Oranje Spektakel, powered by Hyundai in Ahoy Rotterdam! Wees er snel bij, want vol is vol.

Evenement

Het wordt een voetbalfeest om nooit te vergeten, met 15.000 enthousiaste supporters in een fantastische oranje ambiance. De wedstrijd Nederland-Senegal begint om 17.00 uur, maar vanaf 15.00 uur is er al van alles te beleven in Ahoy.

Optredens van artiesten

Geniet van de optredens van onder meer Kris Kross Amsterdam en laat je verrassen door grote internationale artiesten zoals Zuid-Koreaanse K-popgroep Everglow en K-Tigers taekwondo team. Na de wedstrijd vieren we de verwachte overwinning van Oranje met wereldberoemde DJ Nicky Romero.

Reserveer je gratis tickets

Toegang tot Ahoy op 21 november is uitsluitend op vertoon van tickets. Je kunt maximaal 2 tickets per persoon bestellen, dus neem gerust iemand mee. Je kunt tickets reserveren voor staanplaatsen in de grote zaal of een (vrije) zitplaats op balkon 2.

Artiesten Rotterdam Ahoy Oranje Spektakel - Hyundai Wittenberg