Logo
Logo

Bandenwissel

Wij zorgen voor grip op de weg

Voor jouw veiligheid en die van je passagiers is het is belangrijk dat je autobanden voldoen aan alle veiligheidseisen. Bij Wittenberg staan wij klaar om je te adviseren en ervoor te zorgen dat je veilig op weg kunt. 

Vul hieronder je kenteken in

Bandenwissel bij Hyundai Wittenberg

Je moet elke dag op jouw auto kunnen vertrouwen, en dat begrijpen wij. Ons ervaren team voert onderhoud uit volgens strikte fabrieksprocedures om duurzaamheid te waarborgen. Onze serviceadviseurs geven heldere informatie over vervangingsintervallen, waardoor het onderhoud simpel en transparant blijft. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

sunny

Zomerbanden

In de zomermaanden heeft het rijden op zomerbanden veel voordelen. Boven de 7 graden biedt een kwalitatieve zomerband betere grip en een kortere remweg. Bovendien slijt een zomerband minder snel bij warmere temperaturen en rij je zuiniger. Als je bij temperaturen boven de 7 graden nog op winterbanden rijdt, kan de remweg aanzienlijk langer zijn, wat het risico op slippen vergroot.

ac_unit

Winterbanden

Zodra koudere temperaturen hun intrede doen, is het verstandig om te wisselen naar een set winterbanden. De zachtere rubbersamenstelling van de winterband zorgt voor meer grip tijdens de lagere temperaturen. De band heeft namelijk meer contactpunten met het wegdek. De apart gevormde groeven in de band zorgen overigens voor een makkelijkere afvoer van water. Dit alles zorgt voor een betere remweg tijdens de koude en natte dagen.

 

mode_of_travel  

Veelgestelde vragen over banden

tire_repair

Tijd voor een bandenwissel?

Laat je adviseren en maak eenvoudig een afspraak via onze 
online werkplaatsplanner.

Vul hier uw kenteken in

verified

Meer onderhoud

Ervaar de flexibiliteit van Wittenberg.