Logo
Logo

Het belang van tijdig onderhoud

Het is van groot belang om jouw auto een- of tweejaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Dit is afhankelijk van het type auto, bouwjaar, kilometerstand en het aantal kilometers wat je jaarlijks rijdt. Tijdens de beurt wordt jouw auto gecontroleerd op gebreken en worden onderdelen en vloeistoffen preventief of noodzakelijk vervangen.

Voorkom onnodig hoge kosten

Tijdig onderhoud is niet alleen nodig voor jouw veiligheid en die van anderen, maar ook omdat bepaalde delen van de auto tijdens het rijden belast worden en slijten. Door op tijd onderhoud uit te laten voeren kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd. Dit voorkomt grotere problemen en natuurlijk ook hogere kosten.

Hyundai Wittenberg checkt alle vitale functies

Bij Hyundai Wittenberg worden alle vitale functies van je auto gecontroleerd. Denk hierbij aan het vloeistofpeil, remmen, verlichting, accu, uitlaat, schokdempers, brandstofslangen, ruitenwissers en natuurlijk de banden. Mochten er problemen naar voren komen tijdens de controle, dan word je direct op de hoogte gesteld en na akkoord de herstel- of vervangingswerkzaamheden uitgevoerd.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde monteurs, opgeleid voor Hyundai. Je weet bij Hyundai Wittenberg als erkende Hyundai-dealer en reparateur zeker dat jouw auto altijd de zorg en aandacht krijgt die het verdient.

Overslaan van een onderhoudsbeurt

Wij herinneren je wanneer jouw auto toe is aan een volgende beurt. Je krijgt bericht van ons aan de hand van je gereden kilometers. Het overslaan van een onderhoudsbeurt kan leiden tot hoge kosten voor reparaties. Bijna niks is vervelender dan stil komen te staan langs een drukke weg. Laat dus tijdig en preventief onderhoud uitvoeren aan jouw auto om ellende te voorkomen!