Logo
Logo

Erkend Duurzaam Ondernemen

Hyundai Wittenberg is Erkend Duurzaam

De begrippen 'duurzaamheid, duurzame innovatie en duurzaam ondernemen' zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de maatschappij. Maar wat is duurzaam ondernemen eigenlijk?

Met duurzaam ondernemen houd je als bedrijf rekening met mens en milieu in de bedrijfsvoering. Hyundai Wittenberg is sinds 14 januari 2013 een officieel Erkend Duurzame Hyundai-dealer. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door de BOVAG en is het bewijs dat Wittenberg in alle facetten van de bedrijfsvoering maatschappelijk verantwoordelijke en duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

hotel_class

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Hierbij staan drie kernzaken centraal; Planet, People en Profit. Maatschappelijk verantwoord ondernemen helpt ons om rekening te houden met de invloed van al onze activiteiten op het milieu en de mensen om ons heen (zowel klanten en zakenrelaties als eigen medewerkers), zonder het commerciële belang uit het oog te verliezen. Wij vinden het belangrijk deze speerpunten te integreren in onze bedrijfsvoering en efficiënter met onze bedrijfsmiddelen om te gaan.

Hyundai Wittenberg adviseert je graag op het gebied van schone en duurzame mobiliteit!

Voordelen van duurzaam ondernemen

Kleine veranderingen maken een groot verschil. 
Bij Hyundai Wittenberg hebben we bij onze vestigingen onderstaande 

done_outline Gescheiden afval (papier, plastic, autobanden, olie)
done_outline Zonnepanelen in Amersfoort, Hilversum en Nieuwegein
done_outline Energiezuinige ledverlichting
done_outline Recycling van batterijpakketten

En we zijn met nog veel meer verduurzamingsmaatregelen bezig! 

Duurzame materialen 

Naast onze eigen verduurzamingsmaatregelen, geeft ook het merk Hyundai veel prioriteit hieraan. Hyundai denkt niet alleen aan duurzame modellen, maar ook aan het gebruik van duurzame materialen voor het interieur. Zo zijn er onder andere gerecyclede PET-flessen gebruikt voor de stoelen, en wol, lijnzaadolie en suikerriet voor de rest van het interieur van de IONIQ 5 en IONIQ 6