Logo
Logo

Zakelijk leasen bij Wittenberg

De beste leasedeal voor jou

check_circle   Persoonlijk en direct contact
check_circle   Eén contactpersoon voor al je vragen
check_circle   Leasecontract op maat

Wij groeien met jou mee

Zijn jouw ambities net zo groot als de onze? Bij groei hoort mobiliteit en dat is precies waar wij een passende oplossing voor kunnen realiseren. Of je nu zzp'er bent en graag een auto van de zaak wilt rijden rijden of dat je op zoek bent naar auto's om je vloot mee uit te breiden. Wittenberg denkt met je mee.
 

Operational lease

Wanneer je kiest voor zakelijke lease op basis van full operational lease, betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de auto, zonder dat je eigenaar wordt. Wittenberg blijft zowel juridisch als economisch eigenaar van de leaseauto. Dit betekent dat alle financiële risico's door Wittenberg worden gedragen, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de auto. Dit is de meest gangbare vorm van zakelijk leasen.

Financial Lease

Kies je voor zakelijke financial lease, dan koop je de auto op afbetaling en wordt deze aan het einde van het contract jouw eigendom. De aankoopsom wordt gefinancierd in maandelijkse termijnen, waardoor je ruimte behoudt voor andere investeringen. Deze aanpak wordt door de Belastingdienst gezien als een bedrijfsinvestering met directe fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Wie zijn wij?

Onze accountmanager buitendienst Daniël Verlinde komt graag bij jou langs voor een gratis mobiliteitsscan. Binnendienst collega Mart Dubbelman zorgt  ervoor dat alles van offerteaanvraag tot aan de aflevering soepel verloopt.  Met al je fleetsales-vragen staan wij voor je klaar. Het team zorgt voor een snelle en efficiënte opvolging.

Daniël Verlinde
Accountmanager zakelijke markt

smartphone +31 6 81 97 93 10
mail daniel.verlinde@hyundai-wittenberg.nl
 

Mart Dubbelman
(Fleet)sales binnendienst

smartphone +31 6 81 97 93 10
mail mart.dubbelman@hyundai-wittenberg.nl
 

Veelgestelde vragen

Wittenberg helpt jou op weg

Jouw gegevens

Vul dit formulier in en verstuur de aanvraag. Wij nemen vervolgens contact op.

expand_more