Logo
Logo

Waxoyl

check_circle Dé lakverzegeling waar wij mee werken

 

Wat is Waxoyl?

Waxoyl is dé lakverzegeling waar wij van Hyundai Wittenberg mee werken. Dit middel zorgt er namelijk voor dat jouw gloednieuwe of vertrouwde auto van een extra stukje lakbescherming geniet. Elke dag als je in de auto stapt kijk je er onbewust tóch een keer naar.
Door de lak te beschermen blijft de auto langer mooi en hebben factoren, zoals UV-straling geen invloed op de kwaliteit van jouw autolak.
De Waxoyl zelf creëert een soort barrière tegen de buitenwereld, bovenop de lak van je auto. Deze waxlaag is op polymeer-basis, waardoor bijvoorbeeld schadelijke ijzerdeeltjes niet aan jouw autolak kunnen hechten.

Hierdoor zul je ook merken dat bij een wasbeurt, alle smerigheid een stuk gemakkelijk van je auto afspoelt.
 

Waarom Waxoyl?
 

Als jouw nieuwe auto bij ons wordt verzegeld door middel van Waxoyl dan geniet je tot wel 3 jaar van een diepglanzende lak. En natuurlijk is dit middel niet alleen toe te passen op nieuwe Hyundai's, ook onze jonge occasions kun je laten verzegelen met Waxoyl. Dan geniet je na aanschaf alsnog van 2 jaar lang optimale bescherming van de autolak.

De polymeer-basis die deze waxlaag vormt, zorgt er voor dat invloeden van buitenaf (te denken aan ijzerdeeltjes, UV-straling en bijvoorbeeld strooizout) geen kans hebben om aan de autolak te hechten. Jouw nieuwe Hyundai kan dan probleemloos in hete zomers en koude winters de weg op!
Door het sterke UV-filter maakt de zon geen kans om op den duur jouw autolak vaal en dof te maken.

Wist je dat het ook tijd en geld bespaart met het reinigen van het exterieur? Doordat de invloeden van buitenaf minder kans hebben om aan de autolak te hechten, verdwijnen deze narigheden als sneeuw voor de zon bij een wasbeurt. Zo hoef je minder vaak naar de wasstraat wat op de lange termijn tijd een hoop geld oplevert.

Door vele jaren buiten te hebben gestaan kon deze autolak van rood overslaan naar vaal roze. Jarenlange UV-straling zorgen er namelijk voor dat de lak steeds meer wordt aangetast. Wanneer jouw Hyundai beschermt is met Waxoyl is dit verleden tijd. Hierdoor blijft jouw auto langer jong en krijg je een hogere inruil-/verkoopwaarde wanneer je deze inruilt.

euro 

Wat kost zo'n Waxoyl behandeling? 

Wij snappen dat wanneer je net een nieuwe auto hebt aangeschaft, dat lakverzegeling niet meteen is waar je aan denkt. Echter zien wij wel de noodzaak ervan in om de autolak goed te beschermen. Een nieuwe auto mag ook nieuw blijven, toch?
Daardoor bieden wij een Waxoyl behandeling aan van € 249,- voor € 199,-. Zo kun je met een gerust hart de weg op en blijft jouw auto zo lang mogelijk mooi!

Wil je graag jouw auto laten verzegelen door middel van Waxoyl? Neem dan contact met ons op.