Logo
Logo

Hyundai Wittenberg levert Hyundai i30's aan sponsor IJsselmeervogels

Hyundai Wittenberg en IJsselmeervogels

Al een paar jaar is Hyundai Wittenberg sponsor van voetbalvereniging IJsselmeervogels. Wij van Hyundai Wittenberg zijn natuurlijk supertrots op deze samenwerking en sinds kort hebben wij zelfs twee spelers blij mogen maken met een mooie Hyundai i30! Met onze leasemaatschappij MKB Lease, die tevens ook al jaren sponsor is van de voetbalclub, hebben we deze prachtig bestickerde wagens kunnen regelen. Bedankt Wilbert van den Burg van Visual Arts voor de bestickering voor Hyundai Wittenberg én MKB Lease! Een échte eye-catcher!

Zaterdag 31 oktober werden onze Hyundai's gepresenteerd aan de heren van de IJsselmeervogels. Ondanks de lange levertijden tegenwoordig hebben wij samen met MKB Lease er voor kunnen zorgen dat de wagens binnen enkele weken op de stoep stonden. Steven Koelewijn, onze vestigingsmanager van Amersfoort, heeft hen hierin geadviseerd en samen met Willem van Oort van MKB Lease zijn de auto's snel geleverd.

De wedstrijd tegen FC Lisse werd die dag ook nog met 4-1 winst bekroond, het kón simpelweg niet beter!
 

Ben je toevallig op zoek naar specifieke mobiliteit of een gericht advies? Moet je wagenpark worden geëlektrificeerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs voor een gerichte en gepaste oplossing.