Logo
Logo

Hyundai garantie 

check Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
check Standaard 8 jaar batterijgarantie
check Onderdelengarantie
check Mogelijkheid voor verlengde garantie
check Mobiliteitsgarantie
 

De beste kwaliteit én garantie

Bij Hyundai bieden we de beste kwaliteit, waardoor we ook de beste garantie kunnen geven. Zo worden onze nieuwe Hyundai-modellen standaard geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking en maar liefst 8 jaar batterijgarantie op een elektrische Hyundai. Dit is erg uniek! 

 

Vul hieronder je kenteken in

build

Pechhulp

Ook Hyundai Pechhulp is inbegrepen bij de garantie van Hyundai. We gaan er natuurlijk vanuit dat dit niet zal gebeuren, maar mocht je ooit met pech langs de weg komen te staan, dan kun je rekenen op de gratis mobiliteitsservice van Hyundai. De voorwaarden is wel dat je jouw Hyundai bij ons als erkende Hyundai-dealer laat onderhouden. Dan heb je recht op gratis hulp bij pech, 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar dan ook in Europa. 

select_check_box 

Jaarlijkse gratis seizoenscheck

Iets extra's voor jou en een beetje extra aandacht voor jouw Hyundai. Want met een beetje extra aandacht voor je auto kun je grotere problemen voorkomen. Wij bieden onze Hyundai-klanten daarom een gratis zomer- en wintercheck waarbij we de belangrijkste tien onderdelen nalopen, zodat u veilig de weg op kunt in de zomer of tijdens de koude winter.

workspace_premium

5 jaar fabrieksgarantie

De garantie dekt alle defecten als gevolg van product- of fabricagefouten, ongeacht het aantal gereden kilometers! Dat betekent zonder zorgen op vakantie! De garantie is van toepassing op alle nieuwe Hyundai personenauto’s die sinds 2011 in Nederland werden verkocht.

workspace_premium

8 jaar batterijgarantie

Deze bijzondere garantie wordt mogelijk gemaakt door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. De compacte, oplaadbare en lichtgewicht lithium ionpolymeerbatterijen in onze elektrisch aangedreven modellen hebben behalve buitengewone energie- en laadkarakteristieken ook een lange levensduur. Bij Hyundai geven we 8 jaar batterijgarantie tot 160.000 km op onze hybride, plug-in hybrid en elektrisch aangedreven modellen. 

mode_of_travel  

Veelgestelde vragen over garanties

build

Is je auto toe aan onderhoud?

Maak snel en eenvoudig een afspraak via onze 
online werkplaatsplanner.

Vul hieronder je kenteken in

verified

Meer onderhoud

Ervaar de flexibiliteit van Wittenberg.