Logo
Logo

Welkom bij Wittenberg Emil Frey Schadeservice Baarn

Wittenberg Schadeservice Baarn

Openingstijden

Werkplaats
08:00 - 17:00
scheduleBekijk alle openingstijden

Schade aan je auto?

Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen zoals Achmea, Schadegarant, Topherstel, Univé en vele andere. Twijfel je of je met jouw verzekering bij ons terecht kunt? Bel ons gerust voor de mogelijkheden. We beschikken over moderne uitleesapparatuur en professionele schadeherstellers.

Wij zijn aangesloten bij BOVAG en geven vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal voortgezet. Bij Wittenberg Emil Frey Schadeservice is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijf je dus gewoon mobiel!

Heb je wel schade, maar geen schuld en denkt de tegenpartij daar anders over? Dan kun je gebruik maken van onze verhaalservice, daarmee proberen we kosteloos de schade op de tegenpartij te verhalen. Kies bij het invullen van het formulier voor filiaal 'Emil Frey Schadeservice Baarn'.

Bereikbaarheid

Wittenberg Emil Frey Schadeservice Baarn is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg; je vindt ons op de kruising van A1+A27 vlak bij Nijhof en wij beschikken over 1.200 m2 afgesloten parkeerterrein; je auto is veilig bij ons!

Alle openingstijden

Nieuwe modellen

Een compacte stadsauto of liever een elektrische gezinsauto? Hyundai Wittenberg is expert in elektrische auto's en is het enige automerk ter wereld dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof.

Jouw schade gegevens

Vul dit formulier in en verstuur het schadeformulier. Wij nemen vervolgens contact op.