Logo
Logo

Hyundai verzekeringen

Verzekerd bij Wittenberg

Je kunt bij ons een op maat gemaakte autoverzekering afsluiten, speciaal voor Hyundai-rijders. Deze verzekering biedt uitstekende voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie.

Voordelen van de Hyundai autoverzekering

check Zeer aantrekkelijke premie: wij zijn een Hyundai Erkend Schadebedrijf, waardoor je gemakkelijk jouw auto bij ons kunt brengen om de schade te herstellen. Er komt geen derde partij aan te pas.
check 5 jaar nieuwwaardedekking: Bij aanschaf van een nieuwe Hyundai kan je kiezen voor 5 jaar nieuwwaardedekking. Bij aanschaf van een Hyundai occasion krijg je tot twee jaar aanschafwaardedekking.
check No claim korting tot 85%: Jouw no-claimkorting kan oplopen tot maar liefst 85 procent. En deze korting is dan ook van toepassing op jouw tweede auto, je motorfiets of de auto van je partner via de Hyundai Autoverzekering.
check 24/7 schadehulplijn: In geval van schade kan je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een beroep op ons doen - of het nu gaat om het melden van schade, advies bij het invullen van de schadeformulieren of het regelen van vervangend vervoer.
check Originele Hyundai Onderdelen: Als je te maken krijgt met schade, dan zorgen wij voor snel en veilig herstel. Uiteraard met uitsluitend Hyundai originele onderdelen.
check Opzegservice: Wij zeggen gratis jouw huidige autoverzekering op. Zo heb jij er geen omkijken meer naar.

bolt

Elektrisch autoverzekering

Een elektrische auto is Elektrische auto's zijn schoner, stil en voorzien van een accu en een elektromotor. Dat maakt hen bijzonder en daarom is het belangrijk dat een verzekering daar bij aansluit. Voor eigenaren van een elektrische Hyundai heeft Hyundai daarom een speciale autoverzekering waarmee je jouw elektrische Hyundai verzekerd zoals jij dat wenst. Dit alles met uitstekende voorwaarden en tegen een scherpe premie.


car_crash

Schade gereden? Laat ons je verder helpen.

Wanneer je onverhoopt schade hebt opgelopen, wil je natuurlijk dat jouw Hyundai na de reparatie weer in dezelfde topconditie verkeert als voorheen. Wij garanderen het gebruik van uitsluitend originele Hyundai-onderdelen. Alleen op die manier blijft je auto even betrouwbaar en veilig als vóór de schade.
 

mode_of_travel  

Veelgestelde vragen over de Hyundai Autoverzekering

Verschillende verzekeringsmogelijkheden

Welke verzekering past het beste bij jou?

Hyundai Autoverzekering

De Hyundai Autoverzekering biedt een beperkt casco-dekking en vier soorten volledige casco-dekkingen:

check Base
check Budget
check Premium
check Excellent

Verzeker jouw Hyundai op jouw gewenste manier.

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

De Hyundai Autoverzekering kent een prima WA-dekking. De schade toegebracht door of mét de auto is voor materiële schade verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,- per schadegebeurtenis. Voor letselschade is het maximale verzekerde bedrag € 5.600.000,- per schadegebeurtenis.

Volledig Casco (All Risk)

Met een volledig casco-dekking bent u optimaal verzekerd, onder meer voor schade als gevolg van een aanrijding en vandalisme.

Beperkt casco (WA+)

De beperkt casco-dekking is af te sluiten als aanvulling op de WA-dekking. Hiermee bent u verzekerd voor schade onstaan als gevolg van onder meer (poging tot) diefstal, brand, storm en ruitbreuk.

Vragen of meer informatie?

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Jouw gegevens

Vul hieronder jouw gegevens in en verstuur de aanvraag.

expand_more
expand_more

verified

Meer onderhoud

Ervaar de flexibiliteit van Wittenberg.