Logo
Logo

Erkend schadeherstel

Veilig en vertrouwd

Bij schade wil je er graag van verzekerd zijn dat jouw auto na reparatie weer dezelfde veilige auto is als vóór de schade en weer voor de volle 100 procent voldoet aan de strenge veiligheidseisen die wij hanteren. Jouw Hyundai of ander merk moet weer even betrouwbaar zijn als voorheen.

workspace_premiumAlleen originele onderdelen

Uiteraard maken we bij de reparatie aan je Hyundai gebruik van originele Hyundai-onderdelen. Deze zijn van hoge kwaliteit en passen perfect, waardoor jouw Hyundai weer voor 100 procent voldoet aan de strenge fabrieksspecificaties en veiligheidseisen van Hyundai.​​ 
 

Garantiebewijs

Na schadeherstel ontvang je een garantiebewijs. Je bent er daarmee van verzekerd dat de schade aan jouw auto uiterst vakkundig is verholpen. Op Hyundai Erkend Schadeherstel geldt een garantieperiode van 4 jaar.

verified Hyundai Erkend Waardeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje en helaas kan het iedereen overkomen. Dan is het goed om te weten dat wij altijd voor je klaar staan op onze vestigingen. Wij spreken niet van schadeherstel, maar van waardeherstel. Jouw auto wordt, door onze merkspecialisten, hersteld volgens de eisen van de fabrikant en behoudt hiermee zijn waarde.

Wij staan garant voor kwaliteit en jouw veiligheid. Een geruststellende gedachte!

warningNeem voor de zekerheid de groene kaart mee bij het bezoek.

Wittenberg Emil Frey schadeservice

Wittenberg Emil Frey Schadeservice is een innovatief schadeherstelbedrijf dat alles in huis heeft om jouw autoschade vakkundig te repareren. Heeft je auto een kras, deuk of andere schade opgelopen? Wij helpen je snel weer op weg. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met je verzekeraar of leasemaatschappij: wij regelen het voor je. Onze medewerkers staan graag voor je klaar!
 

smartphoneSchade gereden? Geen paniek.

Klik op de onderstaande knop om je schade te melden bij Wittenberg Schadeservice. Dan nemen zij zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Erkend Duurzaam

Naast het Merk Erkend label mag Wittenberg Emil Frey Schadeservice ook het Erkend Duurzaam label voeren. Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Op die vraag heeft Hyundai Wittenberg een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Daarnaast gaan wij op verantwoorde wijze om met energie.”
 

verified 

Meer onderhoud

Ervaar de flexibiliteit van Wittenberg.