Korean Culture Festival - K-Pop - Hyundai Wittenberg

Korean Culture Festival op 3 juni in AFAS Live


K-Pop verovert de wereld en ook Nederland is in de ban van dit razend populaire muziekgenre uit Korea. Op dinsdag 13 juni komen verscheidene nationale en internationale K-Pop-artiesten naar AFAS Live in Amsterdam voor het 2023 Korean Culture Festival powered by Hyundai. Zij staan garant voor spetterende optredens en de bezoekers van het event maken kans op fantastische prijzen, zoals 3 jaar rijden in een gloednieuwe Hyundai KONA of een LG OLED-tv van 77”. Toegang tot het K-Pop-spektakel in AFAS Live is gratis, op vertoon van een geldig ticket.

Het 2023 Korean Culture Festival – Move with the K-Vibe wordt georganiseerd door de Ambassade van de Republiek Korea in Nederland. Het is de tweede keer dat dit festival wordt gehouden. Vorig jaar vond het evenement eveneens plaats in Amsterdam. Het Transformatorhuis op het complex van de Westergasfabriek vormde toen onder meer het decor voor een van de voorrondes van het K-Pop World Festival. De winnaar vertegenwoordigde Nederland tijdens de finale die vorig jaar november in Korea werd gehouden.


Artiesten

Op dinsdag 13 juni gaan de deuren van AFAS Live open om 17.00 uur.
Vanaf 19.00 - 21.00 uur kunnen de bezoekers genieten van optredens van de nationale en internationale K-Pop-artiesten. De line-up ziet er als volgt uit:


Paul Kim

Kim Tae-hyeong, beter bekend als Paul Kim, is een Zuid-Koreaanse singer-songwriter. Hij is lid van K-Popgroep GOMAK BOYS en maakte in 2014 zijn solodebuut met zijn eerste digitale single Would You Like a Cup of Coffee?.

CSR

CSR, voorheen bekend als 05class, is een 7-koppige meidengroep die op 27 juli 2022 debuteerde met het mini-album Sequence: 7272. Opvallend: alle zeven zangeressen – Sua, Sihyeon, Yuna, Seoyeon, Duna, Geumhee en Yeham – zijn geboren in 2005.


Korean Culture Festival - CSR - Hyundai Wittenberg
Korean Culture Festival - Mi Sun Hiltermann - Hyundai Wittenberg

Mi Sun Hiltermann

Mi Sun Hiltermann is een succesvolle Nederlandse artieste met Zuid-Koreaanse roots. Met haar elektrische viool verwierf zij bekendheid in populaire muziekprogramma’s als Beat the BestHolland’s Got Talent en Het Orkest van Nederland.

Winnaars K-Pop World Festival

JayB Baby & ABM Crew en Sarah zijn de Nederlandse winnaars van het K-Pop World Festival. JayB Baby & ABM Crew staat garant voor spectaculaire show en dans, terwijl Sarah de harten van het publiek steelt met aanstekelijke covers.Kom de gloednieuwe Hyundai KONA bekijken

Een prominente plek op het podium in AFAS Live zal gereserveerd zijn voor de nieuwe Hyundai KONA. Deze gloednieuwe compacte SUV verschijnt binnenkort in de showroom. Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische nieuwe look en een grotere leefruimte zet de nieuwe KONA (vanaf € 29.995) opnieuw de toon in zijn klasse. De compacte SUV komt in verschillende versies: als Electric, Hybrid, Mild-Hybrid en als sportieve N Line. Allemaal zitten ze boordevol met de nieuwste technologieën, comfort- en gebruiksfeatures.

Bestel je gratis tickets

Toegang tot AFAS Live op 13 juni is uitsluitend op vertoon van een geldig ticket. Belangstellenden kunnen per direct een gratis ticket bestellen voor het 2023 Korean Culture Festival powered by Hyundai. Dat kan op deze website: www.hyundai.com/nl/K-Vibe.
In totaal zijn er 6.000 toegangskaarten beschikbaar.


Waar vindt het plaats?

AFAS Live, voorheen Heineken Music Hall, is een concertzaal en evenementenhal in Amsterdam en bevindt zich aan de ArenA Boulevard nabij de Johan Cruijff ArenA en het station Amsterdam Bijlmer ArenA in Amsterdam-Zuidoost. De locatie biedt jaarlijks aan ruim 670.000 bezoekers is speciaal ontworpen voor versterkte (pop)muziek.

Korean Culture Festival - Programma - Hyundai Wittenberg


Veel gestelde vragen

Is het evenement toegankelijk voor minderjarigen?

Close

Alle leeftijden zijn welkom! Bezoekers jonger dan 12 jaar dienen begeleid te worden door een volwassenen (bezoeker ouder dan 18 jaar). Let op: 1 kaartje is geldig voor 1 persoon. Een begeleider dient een eigen toegangsticket te hebben. Het kan zijn dat je leeftijd bij de ingang gecheckt wordt, dus neem een identiteitskaart mee. 

Waarom moet ik mijn legitimatie meenemen op 13 juni?

Close

Hier kan bij toegang tot AFAS Live naar gevraagd worden, zo willen we zoveel mogelijk borgen dat de bezoekers die komen ook degenen zijn die een ticket hebben besteld via onze website en voor een gezellige avond komen. Ook als je een alcoholisch drankje bestelt, kan je om je legitimatie gevraagd worden. Tevens wordt de legitimatiecheck gebruikt voor leeftijdsverificatie, aangezien bezoekers jonger dan 12 jaar begeleid dienen te worden door een volwassenen.

Zijn er vaste plaatsen?

Close

Er zijn voor dit evenement staanplaatsen en zitplaatsen beschikbaar, bij het bestellen van je tickets heb je deze keuze. De zitplaatsen zijn geen vaste plaatsen. Let op: mensen met een ticket voor een staanplaats hebben geen toegang tot de zitplaatsen en vice versa. 

Kun je later aankomen en/of eerder vertrekken?

Close

De locatie is geopend van 17.00 tot 21.00. Het is mogelijk om later aan te komen of eerder te vertrekken. Let op: om kans te maken op een van de prijzen dien je aanwezig te zijn tijdens de prijzen loterij die circa 20.30 zal starten.

Waarom moet ik borg betalen voor mijn tickets?

Close

Dit evenement is gratis. Maar om no-shows te voorkomen, dien je € 5 borg voor een staanplaats en € 10 borg voor een zitplaats te betalen bij je ticketreservering. Deze borg wordt uiterlijk 3 weken na het evenement volledig terugbetaald.

Hoe kan ik mijn kaartje annuleren?

Close

Kan je onverhoopt toch niet komen? Annuleer dan aub je ticket zodat iemand anders de kans heeft om naar het evenement te komen.

1.      Log in op je Ticketmaster-account op de website (let op: niet in de app).
https://help.ticketmaster.nl/hc/nl/categories/360000608914-Mijn-Account

2.      Ga naar ‘mijn tickets’ en klik op ‘bekijk aankomende evenementen’.

3.      Selecteer het evenement 2023 Korean Culture Festival powered by Hyundai.

4.      Klik op ‘hulp nodig bij deze bestelling?’ en volg de instructies op het scherm:
Categorie – kies “hulp met mijn tickets”.
Onderwerp – kies “annuleren of ruilen”.
Deelonderwerp – kies “restitutieverzoek om andere reden”.

5.      Typ in bericht dat je helaas niet kunt komen en je ticket wil annuleren.

6.      Verstuur de aanvraag.

7.      Je ontvangt een bevestiging zodra uw ticket is geannuleerd.