Hyundai op de tweede plek in Nederland!

Een nieuw verkooprecord voor Hyundai

Een zilveren medaille verdien je niet zomaar! Wereldwijd is Hyundai sinds 2022 de op twee na grootste autofabrikant en nu zelfs in Nederland het op één na best verkochte merk in februari.
Onder anderen door het grote succes van de Hyundai TUCSON bereikte Hyundai in februari een nieuw verkooprecord. Een tweede plek in de verkoopstatistieken was het resultaat!

In 2022 maakte het merk al een stijging mee van 30 procent in verkopen ten opzichte van 2021 en nu in februari van 2023 zijn de sales ook met 34 procent gestegen vergeleken met het jaar daarvoor.
Als vervolgens de best verkopende SUV van Europa (!) dan de Hyunda TUCSON blijkt te zijn dan is het helemaal af. Wie weet wat 2023 nog meer voor Hyundai te bieden heeft.
Heeft u de Hyundai TUCSON al eens van dichtbij gezien?

Ontdek de Hyundai TUCSON


Elektrisch retro; De IONIQ 5

Nu is de Hyundai TUCSON uiteraard niet de enige reden dat de verkoopaantallen bij Hyundai zo positief zijn. In 2022 was de Hyundai IONIQ 5 een waar registratiekanon, als zoete broodjes over de toonbank.
Deze hypermoderne elektrische SUV met retro uiterlijk liet de Nederlandse automarkt versteld staan. Reikwijdte, luxe en strakke lijnen; dat maakt deze Hyundai perfect.

Ontdek de Hyundai IONIQ 5

De electrified streamliner

En als klap op de vuurpijl? De Hyundai IONIQ 6 die wij sinds begin 2023 in onze showroom mochten verwelkomen.
Een prachtige electrified streamliner, een gestroomlijnde elektrische sedan met een absurd lage cw-waarde van 0,21!
Hierdoor komt de Hyundai IONIQ 6 tot zo'n 614 kilometer ver. Combineer dat met de gigantische ruimte in het interieur en je hebt de perfecte elektrische auto voor lange ritten.
Is de IONIQ 6 in onze showroom u al opgevallen?

Ontdek de Hyundai IONIQ 6