30.12.2019

V.l.n.r. Rob Knop, Gorrit-Jan Blonk​, Frans Ruijter​ en Berend Jan Hoekman​. 

Fantastische donatie opgehaald voor 'Stichting ALS' tijdens de Hyundai Winterinspectie 2019

Stichting ALS Nederland ontving een mooie cheque van maar liefst € 38.122,11. Dit bedrag werd bijeengebracht tijdens de Hyundai Winterinspectiedagen in november. Hyundai Motor Nederland vraagt ieder jaar de Hyundai-rijders tijdens de Winterinspectiedagen een bescheiden bedrag te doneren aan het goede doel. Dit jaar was dat: Stichting ALS Nederland. Daar werd massaal gehoor aan gegeven, nóg meer dan voorgaande jaren, en leverde een prachtig bedrag op dat wij konden doneren aan het goede doel.

"Wij willen alle Hyundai-rijders die hieraan hebben bijgedragen enorm bedanken", zegt Gorrit-Jan Blonk, directeur van Stichting ALS Nederland.


Samen werken we aan de strijd tegen ALS.

Stichting ALS Nederland kan het geld zeer goed gebruiken in de strijd tegen ALS.

Gorrit-Jan Blonk: "Een belangrijk deel spenderen we aan onderzoek naar de oorzaak van ALS en het vinden van een medicijn. Maar ook voor het verlenen van de juiste zorg en het bieden van een betere kwaliteit van leven aan patiënten is geld nodig. Deze donatie is daarom zeer welkom."


12.500 bezoekers Winterinspectiedagen

Op de jaarlijkse Hyundai Winterinspectiedagen verwelkomden alle Hyundai-dealers door heel Nederland maar liefst 12.500 bezoekers. Op de 8 en 9 november werden de auto's van de Hyundai-liefhebbers gratis op een aantal wintergevoelige onderdelen gecontroleerd, zodat het voertuig bestand is tegen de slechte en koude weersomstandigheden en iedereen daardoor in de winter veilig de weg op kan.