08.09.2021
EV Experience - elektrisch rijden op circuit van Zandvoort

Ervaar elektrisch rijden op Circuit Zandvoort


Op 24, 25 en 26 september vindt de EV Experience plaats op Circuit Zandvoort. Nadat de rook van de Formule 1 op Circuit Zandvoort is opgetrokken, wordt het verbouwd tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland!

De nieuwste elektrische modellen staan voor u klaar op de paddock en in de pitstraat om getest te worden. Dit event is een 'experience'. Dat wil zeggen dat het niet bij kijken blijft. Wilt u het uitzicht van Max Verstappen op het circuit ook beleven? Dat kan! De nieuwste modellen staan namelijk klaar voor een testrit op het circuit.

Dit event draait niet alleen om auto’s. Ook andere e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en elektrische motoren zijn er te vinden.

Hyundai Wittenberg is aanwezig

Natuurlijk is Hyundai Wittenberg ook van de partij op hét EV-event van Nederland. We nemen de nieuwste IONIQ 5 mee voor een proefrit. Zien we u daar?

Kans maken op vrijkaarten? Op ons Facebook- en Instagramkanaal verloten wij vrijkaarten onder de leukste reacties. Doe mee en u bent er sowieso bij!

Zeker zijn van een ticket?

Wilt u er zeker van zijn dat u met de nieuwste elektrische Hyundai het circuit op kunt? Koop dan uw ticket via onderstaande knop.
Zien we u daar?

Meer info & tickets

Hyundai IONIQ 5 - Hyundai Wittenberg
Hyundai IONIQ 5 - Hyundai Wittenberg