Logo
Logo

Dit is de perfecte caravantrekker!

Het zonnetje begint steeds vaker te verschijnen en we staan nu al te popelen om weer op vakantie te kunnen. Lekker met de caravan of vouwwagen. Daar hoort natuurlijk een goede caravantrekker bij. Zoekt u een automaat of handgeschakelde auto? Die ook nog zuinig rijdt? Dan is de nieuwe Hyundai TUCSON Hybrid absoluut het overwegen waard! De SUV is een sterke caravantrekker!​

De Hyundai TUCSON Hybrid

Met de Hyundai TUCSON kunt u alle kanten op. Een grote of een kleine caravan, een aanhanger of een flinke bagagewagen, het maakt voor de TUCSON Hybrid niets uit. De krachtige caravantrekker wordt aangedreven door een hybridemotor. De nieuwe Hyundai TUCSON biedt keuze uit drie hybride-aandrijflijnen. Hij is er als mild hybrid-variant, als volledig hybride-versie en als plug-in hybride. De laatste is voorzien van een stekker waarmee de batterij opgeladen kan worden. De nieuwe hybride-aandrijflijn is ontwikkeld om minder brandstof te verbruiken en ook minder CO2 uit te stoten.

De zuinige 48-volt mild hybrid en de volledig hybide variant hebben een uniek trekgewicht van maar liefst 1.650 kg. De TUCSON Plug-In Hybrid kan 1.350 kg trekken.

Comfortabel de weg op

Om een lange rit met de caravan zo comfortabel en veilig mogelijk te maken, biedt de Hyundai Tucson volop comfort. Zo is hij leverbaar met onder meer cruise control met snelheidslimiet, airconditioning en verschillende veiligheidssystemen die ervoor zorgen dat u uitgerust op jouw eindbestemming aankomt. Andere comfort verhogende voorzieningen zijn:

  • Draadloos jouw smartphone supersnel opladen.
  • 8-inch multimediasysteem met Apple CarplayTM en Android AutoTM.
  • 10,25-inch volledig digitaal instrumentenpaneel met navigatie.
  • Bluelink-applicatie die u kunt gebruiken om de bestemming vooraf op te zoeken. Zo is de navigatie al gereed voor het instappen en kunt u vertrekken wanneer u dat wilt.
  • KRELL premium-audiosystemen om tijdens de rit lekker met de muziek mee te zingen.

Probeer hem zelf!

Benieuwd naar de nieuwe Hyundai TUCSON Hybrid? Wij vertellen u er met veel plezier meer over en laten u graag zelf de TUCSON ervaren tijdens een proefrit.