Onbeperkte kilometers

De garantie dekt alle defecten als gevolg van product- of fabricagefouten, ongeacht het aantal gereden kilometers! Dat betekent dat die leuke autovakanties geen windeieren leggen mocht er binnen 5 jaar iets kapot gaan aan jouw Hyundai als gevolg van eerder genoemde fouten. De garantie is van toepassing op alle nieuwe Hyundai personenauto’s die sinds 2011 in Nederland werden verkocht.

Pechhulp

Ook de pechhulp is inbegrepen bij de garantie van Hyundai. We gaan er natuurlijk vanuit dat dit niet zal gebeuren, maar mocht je met pech langs de weg komen te staan, dan kan je rekenen op de mobiliteitsservice van Hyundai Wittenberg. Voorwaarde is wel dat je jouw Hyundai bij ons laat onderhouden. Dan heb je recht op gratis hulp bij pech: 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar dan ook in Europa. Deze hulp is uiteraard ook van toepassing als je zelf een foutje maakt zoals bij het tanken van de verkeerde brandstof, een lekke band of een lege accu.

Meer informatie over pechhulp.

Jaarlijkse inspectie

Een klein beetje extra aandacht kan grotere problemen voorkomen. Daarom ben je bij ons aan het begin van de zomer en de winter welkom voor een gratis inspectie op tien punten.

Hyundai Wittenberg - Leasen

Veelgestelde vragen over garantie

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze dan aan ons verkoopteam.

Kan ik garantie bijkopen?

Close

Wil je jouw garantie na de unieke 5 jaar fabrieksgarantie verlengen? Dat kan met de Hyundai Verlengde Garantie. Je kunt tegen betaling het garantietermijn uitbreiden met één of twee jaar*(tot in totaal maximaal 7 jaar). Je kunt kiezen voor verlenging van de garantietermijn tot één maand voordat de fabrieksgarantie eindigt. De meeste kopers kiezen voor de extra garantie direct bij aanschaf. De garantie is overdraagbaar, dus dat maakt de Hyundai aantrekkelijker als occasion. Wanneer je direct bij aanschaf van jouw nieuwe Hyundai kiest voor het afsluiten van de Hyundai Verlengde Garantie, ontvang je 10 % korting.

Wanneer start de Verlengde Garantie?

Close

De Hyundai Verlengde Garantie gaat in op de dag dat de fabrieksgarantie of de eerder afgesloten Hyundai Verlengde Garantie afloopt. Je dient wel uiterlijk één maand vóór afloop van de fabrieksgarantie/Hyundai Verlengde Garantie aan Hyundai Wittenberg kenbaar te maken dat je gebruik wilt maken van de aanvullende Hyundai Verlengde Garantie en de kosten hiervan te hebben voldaan.

Hoe lang geldt de Hyundai Verlengde Garantie?

Close

Afhankelijk van het contract dat je hebt afgesloten, eindigt de Hyundai Verlengde Garantie:

  • 12 maanden na afloop van de fabrieksgarantie
  • 24 maanden na afloop van de fabrieksgarantie

Voor modellen met 5 jaar fabrieksgarantie kan kiezen voor 12 of 24 maanden extra garantie. Het is niet mogelijk om na 12 maanden de Hyundai Verlengde Garantie wederom met 12 maanden te verlengen. Als je graag 24 maanden Hyundai Verlengde Garantie wilt, dan moet je dus in eerste instantie direct voor een duur van 24 maanden kiezen. De Hyundai Verlengde Garantie voor het 6e en 7e jaar is geldig voor benzinemodellen tot een maximum kilometerstand van 200.000 kilometer en voor dieselmodellen tot een maximum kilometerstand van 250.000 kilometer.