Logo
Logo

Service en Onderhoud 

Vakkundig en transparant

Hyundai Wittenberg is jouw vertrouwde adres voor APK, onderhoud of reparatie aan jouw auto. Met optimale kennis, de juiste gereedschappen en originele Hyundai-onderdelen. We overleggen samen met jou wat we mogen uitvoeren en je ontvangt altijd vooraf een overzicht van de onderhoudskosten, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Plan jouw werkplaatsafspraak online

Is jouw auto toe aan onderhoud, APK, een kleine beurt of grote beurt? Plan direct een afspraak in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de afspraak te bevestigen.
checkJe weet direct wanneer er plek is
checkPlan de afspraak in wanneer het jou uitkomt

Vaste onderhouds- en reparatietarieven

Wij hanteren vaste, concurrerende onderhoudsprijzen. Als je niet wilt of kunt wachten tot jouw auto klaar is, hebben wij vervangend vervoer tegen een scherp tarief. Of maak gebruik van onze haal- en brengservice. Reserveer het vervangende vervoer graag even van tevoren, dan zorgen wij dat jouw vervangende auto klaar staat.

Met onderhoud en reparatie bij Hyundai Wittenberg ben je verzekerd van:

checkVaste Hyundai tarieven
check Heldere afspraken
checkGebruik van originele onderdelen
check Vooraf een overzicht van werkzaamheden en kosten
check Snelle service
check Gratis pechhulp voor jouw Hyundai
check Gratis wasbeurt na elke onderhoudsbeurt

Merk erkend onderhoud en reparatie

Onze uitstekend opgeleide monteurs beschikken over alle benodigde merkkennis om jouw Hyundai en andere automerken perfect te onderhouden. Je leest hieronder waarvoor je bij ons terecht kunt.

Accu vervangen

De originele Hyundai-accu is de enige en beste energiebron voor jouw Hyundai. Deze originele accu voldoet aan alle veiligheidseisen en is onderhoudsvrij. Om de staat van jouw huidige accu te testen is onze werkplaats uitgerust met nauwkeurige diagnoseapparatuur. Zo kunnen we de accu gelijktijdig belasten en meten. Het meest voorkomende is dat de accu bij kou (meestal rond het vriespunt) de geest geeft.

Autoruit vervangen

Een ruit vervangen is specialistisch werk. Bij Hyundai Wittenberg doen we dit met uiterste nauwkeurigheid en origineel glaswerk van Hyundai. De meeste voorruiten hebben wij op voorraad, of kunnen binnen en dag geleverd worden. Universele glasschadeherstelbedrijven leveren doorgaans geen originele ruit. Hierdoor kan de kwaliteit, pasvorm en afdichting van mindere kwaliteit zijn. Als de voorwaarden van je autoverzekering een vrije schadeherstelkeuze toelaat, kies dan altijd voor origineel. Heb je glasschade of twijfel je over herstel of vervanging? Kom gerust langs voor vrijblijvend advies.

Autoschade herstel

Autoschade? Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en de meeste leasemaatschappijen. Lees meer over autoschade.

Bougies vervangen

In elke benzinemotor zitten bougies. De bougie is onderdeel van het ontstekingsmechanisme en deze zorgt voor een ontsteking van de samengeperste en gefilterde lucht en benzine. Dit gaat uiterst nauwkeurig en is dan ook cruciaal voor een perfecte verbranding. Dit betekent dat een verkeerde of niet goed werkende bougie kan lijden tot minder efficiënt verbruik of zelfs onnodige extra slijtage aan de motor.

Distributieriem vervangen

Het vervangen van de distributie is een noodzakelijk ingreep. Het advies is om deze om de 10 jaar of bij een kilometerstand van 120.000 km te vervangen. Natuurlijk gebruiken we alleen originele onderdelen. Vraag vrijblijvend wanneer jouw riem aan vervanging nodig is.

Filters vervangen

In jouw Hyundai zitten verschillende filters gemonteerd en deze moeten regelmatig vervangen worden. Deze hebben allemaal een andere functie. De meest voorkomende filters zijn: het brandstoffilter (voor een schone brandstoftoevoer naar de motor), luchtfilter (voor schone lucht naar de motor) en een interieurfilter (voor schone lucht in je interieur).

Ruitenwissers vervangen

Een originele ruitenwisser is speciaal op maat gemaakt voor elke Hyundai. De vorm, het gewicht en het materiaal zorgen voor een perfecte samenhang met de Hyundai autoruit. Ieder model van Hyundai kent zijn eigen voorruit, grootte en kromming. Dit betekent voor jou dat een originele ruitenwisser van Hyundai de beste is.

Uitlaat vervangen

Het uitlaatsysteem van een Hyundai bestaat uit meerdere delen. De achterdemper is het meest voorkomende deel van de uitlaat dat gaat roesten. Dit kan komen door condensvorming in de uitlaat die niet verdampt tijdens korte ritjes. Hierdoor kan roestvorming van binnenuit ontstaan, waardoor de uitlaat kan doorroesten of niet meer lekdicht is. De vervanging van uitlaatdelen is een speciale klus die wij graag voor jou verzorgen.