Logo
Logo

Dit zijn de nieuwe slimmigheidjes van de nieuwe Hyundai TUCSON

De auto's van tegenwoordig worden steeds slimmer. Dat u niet direct de hoofdprijs hoeft te betalen voor zo'n intelligente vervoersmiddel bewijst de nieuwe Hyundai Tucson! De nieuwe Hyundai TUCSON is van buiten al een indrukwekkend exemplaar. Een echte eye-catcher op de weg! Maar ook aan het interieur en allerlei nieuwe slimmigheidjes is gedacht om de bestuurder en zijn passagiers in de auto van nóg meer comfort en gemak te voorzien. Tijdens het rijden geniet u van de nieuwste connectiviteit, maar ook van de beste veiligheidsvoorzieningen in deze klasse én de geavanceerde rijassistentiesystemen. Lees hier wat de TUCSON u allemaal te bieden heeft!

Camera in het digitale instrumentenpaneel.

De nieuwe TUCSON bevat ook wel een Blind-spot View Monitor (BVM). Wanneer u uw knipperlicht aanzet, activeert de Hyundai TUCSON de camera onder de buitenspiegel aan de kant waar u naar toe wilt. Deze camera registreert het beeld van de dodehoek naast de auto. Dit beeld wordt vervolgens haarscherp weergegeven op het cockpitscherm. Door deze nieuwe technologie is de dodehoek verleden tijd!

Uitgebreide spraakherkenning.

Activeer en bedien via spraakherkenning niet alleen voorzieningen als de climate control, het infotainmentsysteem en de achterklep, maar ook de verwarming van het stuurwiel.

Slimme achterklep.
 

De TUCSON biedt uitzonderlijk comfort en gebruiksgemak. Slimme features als op afstand neerklapbare zitplaatsen maken het inladen van grote voorwerpen gemakkelijk.
Daarnaast heeft Hyundai gedacht aan een slimme achterklep voor nog meer gemak bij het inladen van bagage. De achterklep gaat automatisch open zodra de TUCSON de smart key herkent doordat u langer dan drie seconden achter de auto staat. Bovendien is de hoogte tot waar de achterklep openzwaait in te stellen naar jouw voorkeur. voelt of u in de buurt bent door de sensoren die in de auto zitten verwerkt. Dit betekent dat u nooit meer onhandig hoeft te doen met boodschappen.

Nog meer veiligheid met zeven airbags. 

De TUCSON loopt ook voor op het gebied van bescherming van de inziettenden. Het meest opvallende is de extra airbag tussen de voorstoelen. Deze airbag zorgt ervoor, mocht het fout gaan bij een zijdelingse botsing, dat de hoofden van de voorste passagiers niet tegen elkaar aan komen. Een unieke veiligheidsvoorziening in dit segment.

Bewegingssensoren.

Speciale sensoren in de TUCSON signaleren beweging in de auto wanneer de bestuurder de auto verlaat. Zo wordt de bestuurder gewaarschuwd als hij of zij de auto verlaat, terwijl er onbedoelde kinderen of huisdieren in de auto achterblijven.

Beste rijassistentiesystemen.
 

Voor het eerst is de nieuwe TUCSON uitgerust mte Highway Drive Assist (HDA). Dit is een combinatie van Lane Following Assist en Navigation Based Smart Cruise Control. HDA past namelijk de snelheid aan voor bochten op de snelweg en de geldende snelheidslimiet. Via de knop op het stuur kun je HDA activeren. 

Verborgen ruitenwisser achter.

De TUCSON Hybrid is het eerste model van Hyundai dat is uitgerust met een achterruitwisser die onder de spoiler van de auto verdwijnt. Hij is daardoor niet in het zicht als hij niet in gebruik is. Dit biedt een voordeel met forst, de ruitenwisser vriest minder snel vast.