Hyundai Bluelink, wat is dat eigenlijk?

Hyundai Bluelink is de verzamelnaam voor de verschillende functionaliteiten die u via de Bluelink-app kunt benutten. Deze applicatie valt op elke smartphone te installeren en zorgt voor verschillende functies voor vertrek, onderweg en na aankomst op uw bestemming.
Deze verzameling aan functies geeft u een gemakkelijk inzicht in bijvoorbeeld uw verbruik, gemiddelde snelheid of de routeplanning. Ook maakt Hyundai Bluelink het rijden veiliger, gemakkelijker én aangenamer. Tevens kunt u de applicatie bedienen via het touchscreen van uw Hyundai.

Voor vertrek

Stelt u zich eens voor. Het regent buiten. Het komt met bakken uit de hemel maar u moet toch op pad. Met het instappen weet u dat uw auto al meteen zal gaan beslaan vanwege de luchtvochtigheid.
Hoe fijn is het dan, dat u vanuit uw woonkamer de routeplanning alvast kan inregelen in uw Hyundai?
Via de Hyundai Bluelink app regelt u namelijk gemakkelijk de routeplanning vóórdat u gaat vertrekken. Als u dan in uw Hyundai stapt, staat deze al meteen startklaar.
Ook kunt u een diagnose van uw Hyundai raadplegen; zijn de remblokken bijvoorbeeld aan vervanging toe? Heeft u een elektrische Hyundai zoals de IONIQ 5 of IONIQ 6? Dan start u via de Hyundai Bluelink app heel gemakkelijk de climate control.
Dan is zelfs tijdens de meest koude winters uw Hyundai een warm welkom en kunt u onderweg naar werk de dag behaaglijk beginnen.

Bent u gisteravond vergeten te tanken? Geen zorgen! De Hyundai Bluelink app laat zien hoeveel brandstof er nog in uw tank zit en of u het nog tot uw bestemming gaat halen. Zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan onderweg.

Onderweg met Bluelink

Een voertuig dat voor u werkt, niet andersom. Door Hyundai Bluelink staat uw auto altijd in verbinding met slimme connectiviteit. Maak het rijden gemakkelijk, comfortabel en vooral aangenaam. U heeft immers uw handen al vol met het autorijden, toch?
Door middel van 'Connected routing' staat uw route altijd in verbinding met het internet. De ultramoderne routeberekening geeft u de meest recente verkeersupdates en een nauwkeurige aankomsttijd. Dan weet u zeker dat u de meest efficiënte route naar uw bestemming neemt. Dit zal u op den duur veel brandstof schelen!

En terwijl u onderweg bent, denkt Hyundai LIVE Services continu met u mee! Denk bijvoorbeeld aan tank- en laadstations in de buurt, parkeerplaatsen of restaurants. Zo kunt u tijdens de rit gemakkelijk van bestemming wisselen als dit nodig is.
Geen eindeloos gezoek op internet voor de dichtstbijzijnde pomp maar gewoon kant-en-klaar op uw eigen navigatie.

Ook heeft u de mogelijkheid om met uw Hyundai te praten! Ja echt! Door middel van intelligente spraakherkenning kunt u gemakkelijk commando's doorgeven aan uw multimediasysteem.
Pas uw route aan, bel een vriend of zet uw volume wat lager. Allemaal zonder uw aandacht van de weg te hoeven halen.

​Eenmaal aangekomen op uw bestemming

Is uw goede vriend net verhuisd en heeft u geen idee waar u heen moet? Zelfs ná het uitstappen uit uw Hyundai is de reis nog niet altijd voorbij.
Door middel van de navigatie op uw Hyundai Bluelink app, kunt u gemakkelijk uw reis naar de voordeur voltooien. Wanneer u net dat laatste stukje nog nodig heeft.

'Heb ik m'n auto wel op slot gedaan?'. Dit is iets dat we ons allemaal wel eens hebben afgevraagd. En dat is volledig verleden tijd met Hyundai Bluelink!
Vergrendel (of ontgrendel) uw Hyundai gemakkelijk op afstand en u kunt met een gerust hart verder met uw dag. Zo hoeft u niet stil te staan.

Vergeten waar uw auto staat? Ook daar kan Hyundai Bluelink bij helpen! Door middel van Last Mile Guidance kunt u eenvoudig met uw smartphone de weg naar uw Hyundai vinden. Zelfs als uw Hyundai een stuk verderop staat.

Bang voor inbrekers? Zodra de auto merkt dat het alarm afgaat, krijgt u meteen een pushbericht op uw smartphone. Zo geeft u inbrekers geen schijn van kans.