Wittenberg Emil Frey Schadeservice - Baarn

Wittenberg Schadeservice Baarn

Contact

Saturnusweg 10 3741 GW Baarn Wittenberg

035 541 40 40

Schade aan je auto?

Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen zoals Achmea, Schadegarant, Topherstel, Univé en vele andere. Twijfel je of je met jouw verzekering bij ons terecht kunt? Bel ons gerust voor de mogelijkheden. We beschikken over moderne uitleesapparatuur en professionele schadeherstellers.

Wij zijn aangesloten bij BOVAG en geven vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal voortgezet. Bij Wittenberg Emil Frey Schadeservice is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijf je dus gewoon mobiel!

Heb je wel schade, maar geen schuld en denkt de tegenpartij daar anders over? Dan kun je gebruik maken van onze verhaalservice, daarmee proberen we kosteloos de schade op de tegenpartij te verhalen. Kies bij het invullen van het formulier voor filiaal 'Emil Frey Schadeservice Baarn'.


Bereikbaarheid

Wittenberg Emil Frey Schadeservice Baarn is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg; je vindt ons op de kruising van A1+A27 vlak bij Nijhof en wij beschikken over 1.200 m2 afgesloten parkeerterrein; je auto is veilig bij ons!


Openingstijden showroom

Openingstijden werkplaats

Schadeservice

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


Contact opnemen


Meld je schade via het formulier hiernaast en Wittenberg Schadeservice neemt z.s.m. contact met je op.

Privacy Verklaring

Zodra je op ‘verzenden’ klikt, ga je akkoord met onze privacyverklaring. De ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.