22.11.2017
Hyundai Wittenberg - onderhoud APK - werkplaatsafspraak

Het belang van tijdig onderhoud

Het is van groot belang om uw auto een- of tweejaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Dit is afhankelijk van het type auto, bouwjaar, kilometerstand en het aantal kilometers wat u jaarlijks rijdt. Tijdens de beurt wordt uw auto gecontroleerd op gebreken en worden onderdelen en vloeistoffen preventief of noodzakelijk vervangen.

Voorkom onnodig hoge kosten

Tijdig onderhoud is niet alleen nodig vanwege uw veiligheid en die van anderen maar ook omdat bepaalde delen van de auto tijdens het rijden belast worden en slijten.  Door op tijd onderhoud uit te laten voeren kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd. Dit voorkomt grotere problemen en natuurlijk ook hogere kosten.

Hyundai Wittenberg checkt alle vitale functies

Bij Hyundai Wittenberg worden alle vitale functies van uw auto gecontroleerd. Denk hierbij aan het vloeistofpeil, remmen, verlichting, accu, uitlaat, schokdempers, brandstofslangen, ruitenwissers en natuurlijk de banden. Mochten er problemen naar voren komen tijdens de controle wordt u direct op de hoogte gesteld en na akkoord de herstel- of vervangingswerkzaamheden uitgevoerd.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde monteurs, opgeleid voor Hyundai. U weet bij Hyundai Wittenberg als erkend Hyundai dealer en reparateur zeker dat uw auto altijd de zorg en aandacht krijgt die het verdiend.

Overslaan van een onderhoudsbeurt

Wij herinneren u wanneer uw auto toe is aan een volgende beurt. U krijgt bericht van ons aan de hand van uw gereden kilometers. Het overslaan van een onderhoudsbeurt kan leiden tot hoge kosten voor reparaties. Bijna niks is vervelender dan stil komen te staan langs een drukke weg. Laat dus tijdig en preventief onderhoud uitvoeren aan uw auto om ellende te voorkomen!