Hyundai IONIQ 6

Kopen vanaf: € 62.895,- (First Edition uitvoering)
Private lease vanaf: € 869,- p/mnd
Zakelijk lease vanaf: € 679,- p/mnd

De volledig nieuwe Hyundai IONIQ 6 is onthuld! Een echte eye-catcher! De IONIQ 6 is een sedan met zeer sportief en luxe uiterlijk en ook nog eens 100% elektrisch.
Met een actieradius van maar liefst 614 kilometer (volgens WLTP) en de mogelijkheid om ultrasnel te laden, is de IONIQ 6 een unieke auto in zijn klasse!

Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws rondom de IONIQ 6.

Het aftellen is begonnen!

Vanaf 9 november begint de pre-sale voor de exclusieve Hyundai IONIQ 6 First Edition. Meer informatie over het model, zoals prijzen, exterieur- en interieurdesignelementen volgt dan.

Bekijk hieronder alvast de wereldpremière van de IONIQ 6.

IONIQ 6 - Hyundai Wittenberg
Features en design Met de IONIQ 6 rijd je niet alleen zeer efficiënt en zuinig, maar val je ook op door zijn aerodynamisch gevormde silhouet en pixelachtige lampen. De IONIQ 6 biedt een nieuwe typologie voor het EV-mobiliteitstijdperk.
Volgende
Vorige
  IONIQ 6 - Hyundai Wittenberg
  Pixelachtig ontwerp van de achterlampen
  IONIQ 6 - Hyundai Wittenberg
  Luxe 18-inch wielen
  IONIQ 6 - Hyundai Wittenberg
  Strak en sportief silhouet
  IONIQ 6 - digitale buitenspiegels - Hyundai Wittenberg
  Digitale buitenpiegels
  LeftRight
  IONIQ 6 coupelijnen - Hyundai Wittenberg
  Spoiler Om het aerodynamische uiterlijk te versterken, hebben ze bij Hyundai gekozen om een op vleugel geïnspireerde achterspoiler te plaatsen. De spoiler versterkt de neerwaartse kracht en vermindert daardoor de luchtweerstand.
  IONIQ 6 - Hyundai Wittenberg
  V2L V2L is de innovatieve functie van IONIQ 6 waarmee je apparaten, zoals je laptop van binnen of buiten de auto op het stopcontact kunt aansluiten en van stroom kunt voorzien.
  IONIQ 6 - Hyundai Wittenberg
  Aerodynamica De IONIQ 6 is bijzonder gestroomlijnd. Mede dankzij zijn lage front en actieve luchtlaten aan de voorzijde en luchtstroomgeleiders op de achterbumper heeft de IONIQ 6 een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt.
  IONIQ 6 sfeer dashboard - Hyundai Wittenberg
  Bekend dashboard Het vormgegeven dashboard kennen we ook al van de IONIQ 5. Modern, strak en zeer functioneel door het 12-inch full-touch infotainmentdisplay, 12-inch digitaal cluster en de royale opbergruimte in het middenconsole.
  IONIQ 6 portier - Hyundai Wittenberg
  Ambient light Dual Color Ambient Lighting zorgt voor een elegante verlichting van het interieur van de IONIQ 6. Er is keuze uit 64 kleuren en zes tweekleurenthema's, ontwikkeld door kleurexperts om bestuurder en passagiers te helpen ontspannen.
  IONIQ 6 zitruimte - Hyundai Wittenberg
  Meer dan alleen een auto De IONIQ 6 is ontworpen voor de bestuurder en zijn passagiers. Het interieur van de IONIQ 6 is als een comfortabele cocon die iedereen een persoonlijke plek biedt. Boordevol praktische features en milieuvriendelijke materialen voor een duurzame mobiliteitservaring en levensstijl.
  IONIQ 6 dashboard rijden - Hyundai Wittenberg
  Grote actieradius Dankzij het zeer aerodynamische design van de IONIQ 6 heeft de IONIQ 6 een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt. In combinatie met de long-range 77,4 kWh-batterij bedraagt de geschatte actieradius van de IONIQ 6 ruim 610 kilometer (WLTP).
  Hyundai IONIQ 6 - Hyundai Wittenberg
  700 Pixels De IONIQ 6 telt ruim 700 Parametric Pixels, onder meer in de koplampen, achterlichten, achterbumpers en sensoren aan de voorzijde.
  IONIQ 6 laden - Hyundai Wittenberg
  Ultrasnel laden Het platform waar de IONIQ 6 op gebouwd is; de Electric Global Modular Platform (E-GMP), maakt opladen met zowel 400- als 800-voltinstallaties mogelijk. Met een 350 kW-lader is de IONIQ 6 daardoor supersnel op te laden: in slechts 18 minuten van 10 tot 80 procent!
  IONIQ 6 Binnenkort meer informatie
  Volgende
  Vorige
  Hyundai IONIQ 6 - Hyundai Wittenberg
  IONIQ 6 Standaard voorzien van o.a.:

  53kWh of 77,4kWh batterij

  Ultrasnelladen (400 en 800-voltaansluiting mogelijk)

  614 km actieradius (77,4kWh batterij)

  700 Parametic Pixels

  Zwart en lichtgrijs interieur

  Aan te passen interieurverlichting met keuze uit 64 kleuren
  IONIQ 6 First Edition - Hyundai Wittenberg
  IONIQ 6 First Edition Standaard voorzien van o.a.:

  77,4kWh batterij

  Ultrasnelladen (400 en 800-voltaansluiting mogelijk)

  519 km actieradius (volgens WLTP)

  Zwarte accenten

  20-inch zwart glanzende wielen

  Uniek: 1 jaar gratis IONITY Premium-laadpakket
  IONIQ 6 - Hyundai Wittenberg