De nieuwe volledig elektrische IONIQ 5.

Nu in onze showroom. Verkrijgbaar vanaf € 43.500,-
Let op: plan uw proefrit op afspraak.

Hier is 'ie dan: de nieuwe IONIQ 5!

Onze marketingmedewerker, Mandy, mocht als een van de eersten de IONIQ 5 bewonderen op het hoofdkantoor van Hyundai. Ze stelt met veel plezier de nieuwe 100% elektrische IONIQ aan u voor!

Download prijslijstIONIQ 5 - Hyundai Wittenberg

Onderscheidend.

De proporties van de IONIQ 5 zijn opmerkelijk, zijn sportieve lijnen en zijn grote carrosseriesegmenten passen prachtig en bijna naadloos in elkaar. Binnen zorgen hightech instrumenten, duurzame materialen en een ruimtelijk concept voor een feel-good sfeer. De IONIQ 5 is het allereerste model van het nieuwe line-up-merk van Hyundai; IONIQ, dat zich exclusief richt op puur elektrische auto's.

Iconisch design.

Hyundai heeft voor het design van de IONIQ 5 inspiratie gehaald uit het allereerste model van Hyundai: de Pony uit 1975. Samen met 45 jaar designtraditie en neo-retro-accenten komt het design van deze Hyundai IONIQ 5 nog meer tot uiting.

Milieubewuste productie.

Een van de eisen was de behoefte aan meer milieubewuste mobiliteitsoplossingen, maar wel met een lagere impact op het milieu. Ontwerpers hebben deze zorgen weggenomen door een zeer milieuvriendelijke auto neer te zetten en daarvoor duurzaam geproduceerde materialen te gebruiken.

In het interieur van de IONIQ 5 zijn volop ecologische materialen toegepast, zoals ruwe materialen uit suikerriet voor hemelbekleding, tapijt en stoelbekleding, maar ook biologische verf met plantenextracten en met plantaardige extracten bewerkt leder. Een fraaie en herbruikbare oplossing. De toepassing van natuurlijke materialen draagt ook bij aan de duurzaamheid in het productieproces, waardoor de IONIQ 5 minder afhankelijk is van producten op oliebasis.

IONIQ 5
IONIQ 5 - snelladen

Supersnel laden.

In de IONIQ 5 vindt u een uniek 800V-accusysteem, waardoor u de auto supersnel kunt laden. Zo kunt u met een oplader van 350 kW de IONIQ in slechts 18 minuten tot 80% laden. Volgens WLTP* behaalt uw IONIQ 5 in slechts vijf minuten opladen een extra bereik van 100 km. In de juiste omstandigheden heeft de auto een uitstekend actieradius van bijna 500 kilometer (73kW accupakket)!

Vehicle-to-load (V2L)

Binnen laden. Met de nieuwe Vehicle-to-load-technologie (V2L) in de IONIQ 5 kunt u elk apparaat van stroom voorzien of elektrische apparaten tot 3,6 kW opladen via het 230 V-stopcontact aan boord.

Buiten laden. Met een omvormer die in de externe laadaansluiting wordt gestoken, kunt u apparaten met maximaal 3,6 kW voeden en opladen, ook als het voertuig is uitgeschakeld.​Indrukwekkende prestaties.

Het accelereren met een elektrische auto was altijd al leuk en zeer comfortabel, maar de IONIQ 5 gaan we een stapje verder. De geavanceerde nieuwe aandrijflijn zorgt nu nog meer voor opwindende prestaties met een maximale koppel en indrukwekkende acceleratie, want… met de IONIQ 5 bent u van 0 – 100 km/h in slechts 5,2 seconden!

IONIQ 5 - indrukwekkende prestaties


Unieke koplampen.

De voorzijde van de IONIQ 5 is voorzien van een matrix van op pixel geïnspireerde verlichting, als verwijzing naar de digitale technologie in de auto. Met zijn krachtige led-lampen van maar liefst 256 pixels sterk zal de IONIQ 5 zeker de eyecatcher op straat zijn. En met zijn opvalende lijnenspel - geïnspireerd op het conceptmodel de Hyundai Concept 45 – weet hij ook overdag alle ogen op zich te richten.

In de aerodynamische velgen komt het Pixel-design weer terug. De velgen zijn 20 inch en daarmee de grootste velgen ooit onder een elektrische Hyundai.

IONIQ_5_koplamp
IONIQ 5 - lounge stoelenVan inspannen naar ontspannen in 90°.

De IONIQ 5 is niet de enige die af en toe even snel moet worden opgeladen. Daarom biedt de IONIQ 5 eersteklas comfort met twee volledig verstelbare relaxstoelen voorin. Met één druk op de knop leunt u even heerlijk acherover voor een verfrissend dutje.

Voel u thuis.

Het interieur van een auto is zoveel meer dan een ruimte om in te zitten tijdens het rijden. Het is een Smart Living Space geworden, waarin ruimte, comfort en technologie een gezamenlijke rol vervullen. Een plek om u thuis te voelen als u van huis bent. De 3 meter lange wielbasis van de IONIQ 5 biedt ruimte die ongekend is in dit segment, met volledig verstelbare relaxstoelen voorin en extra beenruimte voor de passagiers achterin. Het dashboard wordt gedomineerd door imposante schermen over de hele breedte. Aan alles is gedacht om van de IONIQ 5 een nieuw soort ruimte te creëren waar u zich thuisvoelt.
IONIQ 5


AUTOWEEK

De IONIQ 5 oogt zowel futoristisch als retro. De auto heeft veelbelovende specificaties en is veel groter en ruimer dan u zou verwachten.

AUTOVISIE

Met de IONIQ 5 zegt Hyundai nieuwe standaarden op het gebied van elektrisch rijden en elektrotechniek, maar er is nog veel meer dat de CUV bijzonder maakt.​

RTL AUTOWERELD

Met zowel de elektromotor voor, als achter, heeft de IONIQ 5 ruim 300 pk en mag hij maar liefst 1.600 kilo trekken.*WLTP staat voor Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure. Het is een test waarmee de uitlaatgasemissies van een auto worden gemeten. De meting wordt uitgevoerd bij de typegoedkeuring van een auto om te zien of deze aan de geldende emissienorm voldoet. WLTP is de opvolger van de verouderde NEDC-methode.