Logo
Logo

Monteur Mitch houdt Nederlandse eer hoog in Korea

Nederland heeft het fantastisch gedaan bij de Hyundai World Skill Olympics 2019. Mitch van Ede vertegenwoordigde Nederland in de strijd bij de 'Hyundai World Skill Olympics 2019' in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul. Hij werd gewaardeerd met de prestigieuze Superior Skills Award.

Winnaar van de nationale titelstrijd

Mitch van Ede (27) is dagelijks werkzaam als werkplaatschef en Master technician in onze vestiging in Utrecht. Dankzij de overwinning van Mitch van Ede in de Nederlandse Skill Olympics eerder dit jaar, was hij namens Hyundai Nederland afgevaardigd naar het kampioenschap in Korea.

Praktijk- en theorieopdrachten

Aan de tweejaarlijkse ontmoeting in Zuid-Korea deden de beste Hyundai-technici van de wereld mee. De wedstrijd in het nieuwe Cheonan Global Learning Center bestond uit praktijk- en theorieopdrachten. Er werd gelet op de werkvolgorde, de zorg voor auto en mens én of de diagnose onderbouwd wordt met voldoende kennis van het product.

Meerdere storingen

Sommige opdrachten waren behoorlijk pittig voor de kandidaten, omdat meerdere storingen in een component waren aangebracht. Mitch bleek zich uitstekend te hebben voorbereid en liet zich niet om de tuin leiden. Bij de CAN Bus storingsopdracht was hij zelfs als eerste klaar van zijn groep.

Ruimte voor ontspanning

Naast de World Skill Olympics was er ook volop ruimte voor ontspanning. Zo genoten de deelnemers van heerlijke diners en werden er bezoekjes gebracht aan Hyundai Motor Studio in Goyang, de populaire wijk Insadong in Seoul en het indrukwekkende paleiscomplex Gyeongbokgung.

Award ceremony

Op de laatste dag werden alle deelnemers verwacht in het Cheonan Global Learning Center voor de award ceremony. In de middag stond nog een bezoek aan de 555 meter hoge Lotte World Tower op het programma, waarna de World Skill Olympics werden afgesloten met een afscheidsdiner.

Hoog opleidingsniveau

Met zijn Superior Skills Award bewees Mitch van Ede dat Nederlandse Hyundai-technici tot de wereldtop behoren. Het opleidingsniveau in Nederland is hoog; de technische kwaliteiten van de technici worden door de aangeboden trainingen voortdurend vergroot.