Hyundai SANTA FE

Nu in onze showroom! Vanaf € 44.495,-


De vernieuwde Hyundai SANTA FE biedt veel ruimte, comfort en gemak. De SANTA FE is verkrijgbaar als volledig hybride- en als plug-in hybride en is voorzien van vele nieuwe technologische voorzieningen en veiligheidssystemen. Hierdoor is de Hyundai SANTA FE zuiniger, wendbaarder en veiliger dan ooit.De hybride kracht van de SANTA FE

De nieuwe Hyundai SANTA FE wordt aangedreven door een krachtige turbobenzinemotor, een elektromotor en een batterij, die er samen voor zorgen dat u zuinig en zo efficiënt mogelijk kunt rijden. Afhankelijk van de rijomstandigheden rijdt de SANTA FE Hybrid zelfs helemaal elektrisch, bijvoorbeeld in de stad als de snelheid niet te hoog is. De elektromotor helpt tijdens het remmen, zodat de batterij weer wordt opgeladen.

Offerte opvragen


Geen gebrek aan detail in de nieuwe SANTA FE

Neem plaats in het ruime luxueuzeinterieur en geniet van: veel ruimte, comfort en gemak. Het interieur is zeer gedetailleerd afgewerkt met mooie premium materialen en exclusief leer. Voor het eerst in een Hyundai, biedt de nieuwe SANTA FE Hybrid ook een optioneel luxepakket voor een nog verfijnder gevoel.

Ruimte besparend ontwerp

De nieuwe SANTA FE Hybrid is gebouwd op een nieuw platform waardoor het accupakket zich onder de passagiersstoel bevindt. Dit zorgt voor meer efficiëntie, zonder dat het van invloed is op de ruimte in de auto. Of u nu met zeven personen reist of met veel bagage - de SANTA FE is in elk opzicht een ruimtewonder. Met veel beenruimte op de tweede en derde rij, de ruime kofferbak en alle strategisch geplaatste opbergvakken, is er aan ruimte geen gebrek.

Nieuwe design

De Hyundai SANTA FE maakt indruk met zijn opvallende elegante, maar toch ook brutale uiterlijk en stijlvolle details - de auto zal zeker hoofden doen draaien.

Hij is standaard uitgerust met nieuwe Full LED-koplampen en voorzien van unieke T-vormige LED-dagrijverlichting die meteen in het oog springt. Het nieuwe achterlichtontwerp heeft horizontale lijnen die zijn verbonden met een rode reflectorband. Zo wordt de breedte van de Hyundai SANTA FE Hybrid visueel versterkt.

Hyundai SANTA FE - design - Hyundai Wittenberg
Hyundai SANTA FE - navigatie - Hyundai Wittenberg

Features in de SANTA FE

Uiteraard is de Hyundai SANTA FE voorzien van de nieuwste technologie, veiligheid- en rijhulpsystemen voor nog meer gemoetsrust en veiligheid voor u en uw passagiers. Zo kunt u tijdens het rijden bij het inschakelen van uw knipperlicht in het digitale instrumentenpaneel via een camara de 'blind-spot-view' zien.

Dankzij Apple CarPlay en Android Auto kunt u in een handomdraai uw smartphone met het 10.25-inch infotainmentscherm synchroniseren om bijvoorbeeld uw muziek te streamen.
Bang dat uw smartphone na het luisteren van uw favoriere muziek leeg is? Met het draadloze oplaadsysteem voor uw smartphone kunt u gemakkelijk en snel uw smartphone opladen, zonder onhandige kabeltjes.

Wist u dat u uw SANTA FE ook kunt bedienen met uw smparthone of stem?Bluelink biedt naadloze connectiviteit en tal van slimme functies om elke rit gemakkelijker te maken.


Zwevende middenconsole

Een opvallend kenmerk van het nieuwe interieur is het nieuw ontworpen 'zwevende middenconsole' die met vloeiende lijnen elegant overgaat in het met leder beklede veiligheidskussen​. Het middenconsole bevat een touchscreen van maar liefst 10,25-inch die eenvoudig toegang biedt tot verschillende infotainmentfuncties, navigatie en favoriete apps en muziek van jouw smartphone. Met de vier bedieningsknoppen schakelt u eenvoudig tussen de standen, D (rijden), N (neutraal), R (achteruit) en P (parkeren). 

Hyundai SANTA FE - interieur dashboard - Hyundai Wittenberg
Hyundai SANTA FE - rijmodus - Hyundai Wittenberg


Alle kanten op met de Hyundai SANTA FE

De Hyundai SANTA FE is niet alleen gemaakt om op verharde wegen te rijden, maar kan zich ook door middel van de 'rijmodus-knop' aanpassen aan overharde wegen, wegen met sneeuw en hij rijdt met gemak door modder. 

Schakel eenvoudig naar de desbetreffende modus en de SANTA FE zorgt ervoor dat u de controle houdt. Iedere modus zorgt ervoor dat de motorkoppel, het schakelpatroon, de tractiecontrole en de koppelverdeling op alle wielen aangepast wordt, zo houdt de auto meer grip.Verfijning, comfort en milieubewuste kracht

Zelf de nieuwe SANTA FE ervaren? Dat kan, plan via onderstaande knop een proefrit. Of vraag een vrijblijvende offerte aan en onze collega's informeren u met veel plezier meer over de auto.

Proefrit plannen

Offerte aanvragen

Hyundai SANTA FE - Hyundai Wittenberg


Interesse?

Koopt u een nieuwe Hyundai, dan profiteert u bij Hyundai Wittenberg van alle gemak en service. Altijd ruime keuze uit het complete Hyundai programma en doorlopend acties op voorraadauto’s. Ook voor de scherpste privé lease aanbiedingen kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of plan een proefrit bij een van onze vestigingen! Ook voor de mogelijkheden van privé lease kunt u terecht bij Hyundai Wittenberg. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder.

Meer informatie

 ​

 ​