Hyundai KONA Hybrid voorraad nieuwe modellen en occasions

De KONA Hybrid brengt je verder op elke liter brandstof. Dat doet hij met behulp van elektriciteit – rijden is daardoor nog leuker én met minder emissie. Dankzij zijn innovatieve hybride-aandrijflijn koppelt de nieuwe KONA Hybrid een oogstrelend fraai uiterlijk aan optimale brandstofefficiency. Opladen van de batterij is niet nodig en je hoeft je rijgedrag ook niet aan te passen.

Je kunt hem nog mooier maken

Vertrouwd en uniek! De nieuwe KONA Hybrid heeft hetzelfde bekroonde design dat zijn broer de KONA al zoveel succes heeft gebracht. En natuurlijk kun je ook de KONA Hybrid jouw eigen stijl geven. Kijk maar eens naar de mogelijkheden met het two-tone dak – je kunt tien exterieurkleuren combineren met twee dakkleuren. In totaal zijn 27 verschillende combinaties mogelijk.

Het elegante middelpunt in de cockpit is het Audio Video Navigation-systeem met 10,25-inch touchscreen. Deze is aan te passen naar twee startschermen en toont tevens de informatie van Hyundai’s geavanceerde Bluelink-connectiviteitsdienst en LIVE Services.

Hyundai Wittenberg KONA Hybrid Proefritformulier

Toon filters

Bekijk 10 Of 10 Resultaten