Hyundai i10

Al sinds begin 2008 is de Hyundai i10 op de Nederlandse markt leverbaar. De i10 is het kleinste model van Hyundai en verving destijds de welbekende Atos. Vanaf de introductie is er keuze uit een 1.1- en 1.2-liter benzinemotor, beide viercilinders. In 2012 werd de 1.1 vervangen door een zuinigere 1.0 met drie cilinders. De bijna 3,7 meter lange i10 is uitsluitend beschikbaar met 5 deuren. De iets hogere zitpositie gecombineerd met fijne rij eigenschappen maakt de i10 nog steeds een van de meest populaire Hyundai occasions.

Eind 2013 verscheen de compleet nieuwe Hyundai i10. Met dit model bewees Hyundai nog maar eens hoe compleet en modern een compacte stadsauto kan zijn. De i10 beschikt over een 1.0 driecilinder benzinemotor die een vermogen levert van 66 pk en een trekkracht van 95 Nm. Een genot om mee te rijden en met een gecombineerd verbruik van slechts 4 liter per 100 kilometer erg zuinig in gebruik. Ook deze alleskunner is als jong gebruikte auto erg populair. Niet voor niets is hij al meerdere keren uitgeroepen tot “beste auto in het segment”.

Tweedehands Hyundai i10

Een handzaam en stadsvriendelijk formaat, lage verbruikscijfers en een goedkope aanschaf maken hem erg populair als occasion. De techniek is eenvoudig en de onderhoudskosten meestal laag. Het mag duidelijk zijn waarom u kiest voor een Hyundai i10 occasion!

Zoekt u een jong gebruikte Hyundai i10, dan heeft u bij ons ruim keus. We hebben doorlopend occasions op voorraad.

Toon filters

Bekijk 24 Of 65 results