Hyundai Wittenberg VIP pas

Wij hebben een naam hoog te houden als het gaat om onderhoud aan uw Hyundai. We zorgen er daarom graag voor dat uw Hyundai in topconditie is en blijft. Daarnaast helpt Hyundai Wittenberg u onderhoudskosten te besparen. Hiervoor hebben wij de VIP pas ontwikkeld.

Met de Hyundai Wittenberg VIP pas profiteert u, exclusief bij Hyundai Wittenberg, van bijzonder veel voordeel. De VIP pas kent twee varianten: Basis en Premium, waarbij de Premium de meest uitgebreide voordelen biedt.

Basis Premium
Gratis € 49,95
Pechhulp in Nederland, 24/7, inclusief vervangend vervoer,
woonplaatsservice en Europa-dekking * *
Service- & reparatieadvies * *
Controle bandenspanning en vloeistoffen * *
Einde garantie controle * *
Tussencontrole, zomer- en winterinspectie * *
Uw auto gewassen na iedere onderhoudsbeurt * *
APK (exclusief afmeldkosten, milieukeuring en roetmeting) * *
Uitlezen van storingen *
Vervangende auto bij onderhoudsbeurt *
Vloeistoffen bijvullen (motorolie tot één liter, koel-en ruitensproeiervloeistof) *
Vervanging van defecte verlichting van de auto* *
Bandenreparatie bij lekkage (reparatie van buitenzijde) *
Herstellen deukje (uitdeuken zonder spuiten) op het jaarlijkse evenement *

*Met uitzondering van LED- en Xenonverlichting.

De Hyundai Wittenberg VIP pas is één jaar geldig en wordt uitsluitend uitgegeven bij aankoop en/of een onderhoudsbeurt van een Hyundai. Is uw VIP pas verlopen? In combinatie met de eerstvolgende onderhoudsbeurt kunt u de pas weer laten verlengen! Wilt u meer informatie of een pas aanvragen? Dat kan eenvoudig via het contactformulier.


Marketing Voorkeuren

Ontvang onze nieuwsbrief en u bent de eerste die op de hoogte is van het laatste nieuws en de nieuwste acties van Hyundai Wittenberg. Bovendien sturen wij u regelmatig handige tips om uw auto in topconditie te houden. De door u ingevoerde gegevens worden verwerkt volgens onze Privacyverklaring.

Privacy Verklaring

Zodra u op ‘verzenden’ klikt, gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring. Alleen de door u ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.