Autoverzekering Hyundai Wittenberg

Hyundai verzekeringen

Verzeker uw Hyundai bij Hyundai Wittenberg! U kunt bij ons een op maat gemaakte autoverzekering afsluiten, speciaal voor Hyundai-rijders. Deze verzekering biedt uitstekende voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie.

De voordelen van de Hyundai autoverzekering:

 • Een zeer aantrekkelijke premie
  Als Hyundai Erkend Schadebedrijf kunt u gemakkelijk uw auto voor schade bij ons onderbrengen. Hierdoor komt er geen derde partij aan te pas.
 • 5 jaar nieuwwaardedekking
  Bij aanschaf van uw nieuwe Hyundai kunt u kiezen voor 5 jaar nieuwwaardedekking. Bij aanschaf van een gebruikte Hyundai krijgt u tot twee jaar aanschafwaardedekking.
 • No-claimkorting kan oplopen tot 85%
  Uw no-claimkorting kan oplopen tot maar liefst 85 procent. En deze korting is dan ook van toepassing op uw tweede auto, uw motorfiets of deze auto van uw partner via de Hyundai Autoverzekering.
 • 24/7 schadehelplijn
  In geval van schade kunt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een beroep op ons doen - of het nu gaat om het melden van schade, advies bij het invullen van de schadeformulieren of het regelen van vervangend vervoer.
 • Hyundai originele onderdelen
  Als u te maken krijgt met schade, dan zorgen wij als dealer voor snel en veilig herstel. Uiteraard met uitsluitend Hyundai originele onderdelen.
 • Opzegservice
  Gratis opzegservice van uw huidige autoverzkering. U hebt er geen omkijken naar.Wettelijke aansprakelijkheid

De Hyundai Autoverzekering kent een prima WA-dekking. De schade toegebracht door of mét de auto is voor materiele schade verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,- per schadegebeurtenis. Voor letselschade is het maximale verzekerde bedrag € 5.600.000,- per schadegebeurtenis.

Beperkt casco

De beperkt casco-dekking is af te sluiten als aanvulling op de WA-dekking. Hiermee bent u verzekerd voor schade onstaan als gevolg van onder meer (poging tot) diefstal, brand, storm en ruitbreuk.

Volledig casco

Met een volledig casco-dekking bent u optimaal verzekerd, onder meer voor schade als gevolg van een aanrijding en vandalisme.

Hyundai Autoverzekering

De Hyundai Autoverzekering biedt een beperkt casco-dekking en vier soorten volledige casco-dekkingen:

 • Base
 • Budget
 • Premium
 • Excellent

Hierdoor kunt u uw Hyundai verzekeren op de manier waarop ú dat wenst.

Vergelijk casco-dekking

Natuurlijk wilt u weten wat een Hyundai Autoverzekering die bij u past precies kost. Kom gerust bij ons langs, dan rekenen wij het voor u uit. Uiteraard kunt u ook via de website van Hyundai eenvoudig uw premie berekenen en een polis afsluiten.