Zaterdaghulp gezocht!
Heb jij oog voor de perfecte foto? Vind je het leuk om onze klanten op weg te helpen met een proefrit? Ben je bereid om de netheid van onze showroom voor jouw rekening te nemen?

Dan ben jij de zaterdag hulp die graag ons verkoopteam ondersteunt! Natuurlijk helpt het enorm als je in het bezit van een rijbewijs bent. Voor het klaar zetten van de demonstratiewagens of even door de wasstraat rijden van een auto, zodat je daarna dé perfecte fotorapportage kan maken voor op onze website. Als je over de juiste contactuele eigenschappen beschikt zou je zelfs ervaring kunnen opdoen in het verkopen van auto's.

Hyundai Wittenberg is gespecialiseerd in alle merken gebruikte auto’s én officieel dealer van Hyundai. Hieronder valt ook de gehele nieuwe lijn met elektrisch aangedreven voertuigen!

Wat vragen wij van jou?
- Rijbewijs B
- Woonachtig in de omgeving Harderwijk
- Nauwkeurig werken
- Elke dag een glimlach
- Zaterdag beschikbaar

Wat bieden wij?
- Onbeperkt koffie
- Passend salaris
- Gezellige collega’s
- Werktijden van 09:00 tot 17:00
- Gewoonweg een coole werkplek, waar je ook wat leren gaat!

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie naar Michel van de Scheur, Hyundai Wittenberg B.V. werken@hyundai-wittenberg.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0341-439090.


Ref:

Sluitingsdatum 31-10-18
Locatie Harderwijk
Voordelen Kansen om verkoopervaring op te doen.
Werktijden In overleg
Salaris In overleg
Over u * Required Information
Your CV

Choose a file

Max file size 10MB

Aanvullende informatie
Cancel
Shortlist
Gesorteerd op Prijs: laag naar hoog
Vergelijk voertuigen
+ Voertuig van shortlist toevoegen