Wat is Waxoyl?

Waxoyl is dé lakverzegeling waar wij van Hyundai Wittenberg mee werken. Dit middel zorgt er namelijk voor dat uw gloednieuwe (of dierbare) auto een extra stukje lakbescherming geniet. Elke dag als u in de auto stapt kijk u er onbewust tóch een keer naar!
Door uw lak te beschermen blijft deze langer mooi en hebben factoren zoals UV-straling geen invloed op de kwaliteit van uw autolak.
De Waxoyl zelf creëert een soort barrière tegen de buitenwereld, bovenop uw auto. Deze waxlaag is op polymeer-basis, waardoor bijvoorbeeld schadelijke ijzerdeeltjes niet aan uw autolak kunnen hechten.
Hierdoor zult u ook merken dat bij een wasbeurt, alle smerigheid een stuk gemakkelijk van uw auto afspoelt!Waarom Waxoyl?

Als uw nieuwe auto bij ons wordt verzegeld door middel van Waxoyl dan geniet u tot wel 3 jaar van een diepglanzende lak! En natuurlijk is dit middel niet alleen toe te passen op nieuwe Hyundai's, ook uw nieuwe occasion kunt u laten verzegelen met Waxoyl. Dan geniet u alsnog van 2 jaar lang optimale bescherming van uw autolak.
De polymeer-basis die deze waxlaag vormt, zorgt er voor dat invloeden van buitenaf (te denken aan ijzerdeeltjes, UV-straling en bijvoorbeeld strooizout) geen kans hebben om aan uw autolak te hechten. Uw nieuwe Hyundai kan dan probleemloos in hete zomers en koude winters de weg op!
Door het sterke UV-filter maakt de zon geen kans om op den duur uw autolak vaal en dof te maken.
Wist u dat u ook tijd en geld bespaart met het reinigen van uw exterieur? Doordat de invloeden van buitenaf minder kans hebben om aan uw autolak te hechten, verdwijnen deze narigheden als sneeuw voor de zon bij een wasbeurt. Zo hoeft u minder vaak naar de wasstraat wat u op de lange termijn tijd en geld oplevert!

Kunt u zich nog de Hyundai Atos herinneren? Deze Hyundai van net voor de eeuwwisseling was onder anderen te verkrijgen in de kleur 'Tropical Red'. Door vele jaren buiten te hebben gestaan kon deze autolak van rood overslaan naar vaal roze. Jarenlange UV-straling zorgen er namelijk voor dat uw lak steeds meer wordt aangetast. Wanneer uw Hyundai beschermt is met Waxoyl is dit verleden tijd. Hierdoor blijft uw auto langer jong en krijgt u een hogere inruil-/verkoopwaarde wanneer u deze inruilt.Wat kost zo'n Waxoyl behandeling?

Wij snappen dat als u net een nieuwe auto heeft aangeschaft, dat lakverzegeling niet meteen is waar u aan denkt. Echter zien wij wel de noodzaak in van het correct en goed beschermen van uw autolak. Een nieuwe auto mag ook nieuw blijven, toch?
Daardoor bieden wij een Waxoyl behandeling aan van € 249,- voor € 199,-. Zo kunt u met een gerust hart de weg op en blijft uw nieuwe Hyundai (én nieuwe occasion) zo lang mogelijk mooi!Wilt u graag uw nieuwe Hyundai of nieuwe occasion laten verzegelen door middel van Waxoyl?

Klik hier en neem contact met ons op!

 

 

 

Online Valuation When selling or part-exchanging, it is essential to know what your vehicle is worth in order to get the best price. Introduction Content