Private lease

Wat is private lease?

Private Lease, ook wel Privé Lease genoemd, betekent dat u als particulier zonder grote investering in een gloednieuwe auto rijdt voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand. Kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en verzekering zitten in het maandtarief verwerkt. Het enige wat u zelf verzorgt, is de brandstof.

Uw nieuwe droomauto kunt u zelf volledig samenstellen. U heeft keuze uit diverse modellen en het is ook mogelijk om te kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages. Zo heeft u altijd het leasepakket wat precies bij uw autogebruik past en weet u precies wat uw kosten per maand zijn. U hoeft geen aanbetaling te doen en als de looptijd is verstreken, levert u de auto weer in en heeft u verder geen verplichtingen meer. Hierdoor kunt u echt onbezorgd in een nieuwe auto rijden!

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn voor private lease? Kom langs bij een van onze vestigingen of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Bel me nu

Private Lease is inclusief:

 • Onderhoudskosten en banden
 • All Risk verzekering
 • Wegenbelasting
 • 24 uurs-pechhulp
 • Garantie
 • Afschrijving en rente

Direct samenstellen!

Dit zijn de vijf eenvoudige stappen voor Hyundai Private Lease

Vijf stappen voor Hyundai Wittenberg Private Lease

Uw nieuwe Hyundai met private leaseovereenkomst regelt u in slechts 5 stappen.

Bekijk Private Lease aanbiedingen


Wat is er bij private lease inbegrepen?

Met Hyundai Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Hyundai, zonder grote investering vooraf.
Naast het leasebedrag betaalt u alleen nog de brandstof en eventuele boetes.
De rest - onderhoud, belastingen, verzekeringen - is allemaal inbegrepen.

Dit is inbegrepen


+ Wegenbelasting 

+ BTW

+ Reparatie en onderhoud (inclusief jaarlijkse kaartupdate navigatie)

+ Pechhulp (binnen- en buitenland)

+ Vervangend vervoer

+ Ongevallenverzekering (WA en CASCO)

+ Schadeherstel en glasreparatie​

Niet inbegrepen


- Brandstof

- Wassen van de auto

- BekeuringenOnline bestellen en thuis afleveren

Direct bestellen? Dat regelt u eenvoudig hier online. U hoeft de deur niet eens uit. Stel uw favoriete Hyundai samen en klik op ‘Direct bestellen’. Maak een persoonlijk account aan en vul uw inkomen in. U krijgt direct een melding of u verder kunt, waarna u uw kredietgegevens kunt uploaden. Als alles akkoord is, ontvangt u zo snel mogelijk het leasecontract. U kunt vervolgens uw nieuwe Hyundai op afspraak bij ons in de showroom komen ophalen of in overleg ervoor kiezen om hem thuis af te leveren.Keurmerk Private Lease

Hyundai Private Lease wordt aangeboden in samenwerking met Arval. Arval is voorzien van het Keurmerk Private Lease, hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het Keurmerk Private Lease is door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease ontwikkeld, in samenwerking met de Consumentenbond.

Zekerheden van het Keurmerk Private Lease
 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten
keurmerk private lease

Wat kan ik het beste doen met mijn huidige auto?

Close

Deze kunt u gratis bij ons laten taxeren, waarna het geld direct contant uitgekeerd kan worden of gestort wordt op uw rekening.

Bel me nu

Wie mag er in de auto rijden?

Close

Vaak wordt er gedacht dat alleen de contracthouder in de auto mag rijden, echter is het toegestaan dat er ook anderen in de auto rijden, mits er toestemming is gegeven door de contracthouder. Deze blijft verder wél verantwoordelijk voor de eventuele schade en blijft aansprakelijk.

Moet ik een aanbetaling of borg doen?

Close

Dit hangt van de leasemaatschappij af. Check vooral goed de voorwaarden. 

Verlies ik mijn schadevrije jaren na het leasen van een auto?

Close

Dit is vaak een misvatting over private lease. De opgebouwde schadevrije jaren gaan niet verloren. Aan het einde van de leaseperiode kan een ‘Schadevrij rijden verklaring’ opgevraagd worden waardoor er aangetoond kan worden dat er geen schade gereden is.

Hoe weet ik of leasen ook echt goedkoper is voor mij?

Close

De ANWB biedt een tool om te kijken hoeveel u kwijt bent bij het kopen van een auto en bij het leasen. Hier kunt u kijken hoeveel uw huidige auto per maand kost en zien of u ook daadwerkelijk voordeliger uit bent wanneer u gaat voor private lease. 

De kosten van een private lease contract lijken gevoelsmatig vaak hoog. De belangrijkste oorzaak hiervan is dat in het tarief ook de waardevermindering (afschrijving) van de auto is opgenomen en u maandelijks ‘spaart’ voor toekomstig onderhoud, reparaties en bandenvervanging. Dit zijn kosten die u bij de aanschaf van een auto vaak niet meerekent.

Welke looptijden en kilometrages zijn mogelijk?

Close

U kunt een looptijd van 36, 48 of 60 maanden kiezen. Daarnaast kunt u kiezen voor 10.000, 15.000, 20.000, 25.000 of 30.000 kilometers per jaar. Rijdt u meer kilometers dan in uw leasecontract zijn opgenomen? Dan betaalt u een meerkilometerprijs. Rijdt u minder? Dan krijgt u geld terug.

Krijg ik een BKR registratie?

Close

Bij het afsluiten van een private lease contract wordt er inderdaad een BKR-registratie gemaakt. Deze kan van invloed zijn op het te lenen bedrag wanneer u een hypotheek afsluit. Vooral voor starters die van plan zijn om op korte termijn voor een koophuis te gaan kijken is het van belang om hier goed naar te kijken. Hoe het te lenen bedrag wordt berekend en meer informatie over deze registratie is te vinden op de website van BKR.

Kan ik het contract vroegtijdig stoppen?

Close

Het is niet mogelijk om het contract ‘zomaar’ vroegtijdig te stoppen. Wanneer u dat wel graag wilt, dan betaalt u hierover een bedrag dat wordt bepaald door de leasemaatschappij. Hiermee gaat u bij het tekenen van het contract akkoord. Vaak wordt dit gebaseerd op de hoeveelheid maanden dat het contract te vroeg wordt gestopt. Bij bijzondere omstandigheden, zoals het verliezen van een baan of het overlijden van de contracthouder worden er bij een aantal leasemaatschappijen uitzonderingen gemaakt. Controleer dit wel voordat u een contract afsluit, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

Wat betekent het keurmerk Private Lease?

Close

Dit keurmerk geeft aan dat het gaat om een betrouwbaar leasecontract. Wanneer een leasemaatschappij samenwerkt met dit keurmerk bent u zeker van de ‘vijf-zekerheden’:
- Eerlijke voorwaarden
- Compleet product
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten
- 14 dagen bedenktijd
- Zekerheid bij klachten

Hoe zit het met vervangend vervoer?

Close

U krijgt vervangend vervoer na 72 uur. Bij een aantal leasemaatschappijen is er in het contract opgenomen dat dit al na 48 uur wordt verzorgd.