Private lease

Private Lease of Privé Lease betekent dat u als particulier zonder grote investering in een gloednieuwe auto rijdt voor een vast bedrag per maand. Kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en verzekering zitten al in het maandtarief verwerkt. Het enige wat u zelf verzorgt, is de brandstof.

U heeft keuze uit diverse modellen en ook kunt u kiezen uit verschillende looptijden en kilometrages. Zo heeft u altijd het leasepakket wat precies bij uw autogebruik past en weet u precies wat uw kosten per maand zijn. U hoeft geen aanbetaling te doen en als de looptijd is verstreken, levert u de auto weer in en heeft u verder geen verplichtingen meer. Hierdoor kunt u echt onbezorgd in een nieuwe auto rijden!

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn voor private lease? Kom langs bij een van onze vestigingen of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Private Lease is inclusief:

  • Onderhoudskosten en banden
  • All Risk verzekering
  • Wegenbelasting
  • 24 uurs-pechhulp
  • Garantie
  • Afschrijving en rente

Bekijk Private Lease aanbiedingen

Uw nieuwe Hyundai met private leaseovereenkomst regelt u in slechts 5 stappen.

Direct samenstellen!

Wat kan ik het beste doen met mijn huidige auto?

Close

​Deze kun je gratis bij ons laten taxeren, waarna het geld direct contant uitgekeerd kan worden of gestort wordt op je rekening. 

Wie mag er in de auto rijden?

Close

Vaak wordt er gedacht dat alleen de contracthouder in de auto mag rijden, echter is het toegestaan dat er ook anderen in de auto rijden, mits er toestemming is gegeven door de contracthouder. Deze blijft verder wél verantwoordelijk voor de eventuele schade en blijft aansprakelijk.

Moet ik een aanbetaling of borg doen?

Close

Dit hangt van de leasemaatschappij af. Check vooral goed de voorwaarden. Bij Lease’m is beide niet van toepassing en is het maandtarief het enige bedrag dat u betaalt bij aanvang.

Verlies ik mijn schadevrije jaren na het leasen van een auto?

Close

Dit is vaak een misvatting over private lease. De opgebouwde schadevrije jaren gaan niet verloren. Aan het einde van de leaseperiode kan een ‘Schadevrij rijden verklaring’ opgevraagd worden waardoor er aangetoond kan worden dat er geen schade gereden is.

Hoe weet ik of leasen ook echt goedkoper is voor mij?

Close

De ANWB biedt een tool om te kijken hoeveel je kwijt bent bij het kopen van een auto en bij het leasen. Hier kun je kijken hoeveel je huidige auto per maand kost en zien of je ook daadwerkelijk voordeliger uit bent wanneer je gaat voor private lease. 

Krijg ik een BKR registratie?

Close

Bij het afsluiten van een private lease contract wordt er inderdaad een BKR-registratie gemaakt. Deze kan van invloed zijn op het te lenen bedrag wanneer je een hypotheek afsluit. Vooral voor starters die van plan zijn om op korte termijn voor een koophuis te gaan kijken is het van belang om hier goed naar te kijken. Hoe het te lenen bedrag wordt berekend en meer informatie over deze registratie is te vinden op de website van BKR.

Kan ik het contract vroegtijdig stoppen?

Close

Het is niet mogelijk om het contract ‘zomaar’ vroegtijdig te stoppen. Wanneer je dat wel graag wilt dan betaal je hierover een bedrag dat wordt bepaald door de leasemaatschappij. Hiermee ga je bij het tekenen van het contract akkoord. Vaak wordt dit gebaseerd op de hoeveelheid maanden dat het contract te vroeg wordt gestopt. Bij bijzondere omstandigheden zoals het verliezen van een baan of het overlijden van de contracthouder worden er bij een aantal leasemaatschappijen uitzonderingen gemaakt. Controleer dit wel voordat je een contract afsluit zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Wat betekent het keurmerk Private Lease?

Close

Dit keurmerk geeft aan dat het gaat om een betrouwbaar leasecontract. Wanneer een leasemaatschappij samenwerkt met dit keurmerk ben je zeker van de ‘vijf-zekerheden’:
- Eerlijke voorwaarden
- Compleet product
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten
- 14 dagen bedenktijd
- Zekerheid bij klachten

Hoe zit het met vervangend vervoer?

Close

Je krijgt vervangend vervoer na 72 uur. Bij een aantal leasemaatschappijen is er in het contract opgenomen dat dit al na 48 uur wordt verzorgd.