Hyundai Wittenberg pechhulp

Er is niets vervelender dan pech onderweg. Heeft u uw auto bij Hyundai Wittenberg in onderhoud? Dan biedt Hyundai Wittenberg direct hulp bij pech onderweg. Onze pechhulp wordt zowel in Nederland als in Europa en zelfs bij u voor de deur verleend.

Wanneer krijg ik hulp?

Een lekke band op vakantie, de koplampen laten branden met een lege accu als gevolg of per ongeluk de verkeerde brandstof getankt? Het kan iedereen gebeuren. Van Hyundai Wittenberg krijgt u gratis hulp bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week in heel Europa. Ook in Nederland en bij u thuis voor de deur. Met een telefoontje is het geregeld. Daarmee is een lidmaatschap van bijvoorbeeld de Wegenwacht of Route Mobiel overbodig. Voorwaarde is dat u uw auto in onderhoud heeft bij Hyundai Wittenberg.

Er is altijd een oplossing!

We komen zo snel mogelijk bij u zodat u snel weer op weg kunt. Er is altijd een oplossing voor uw defecte auto. Hyundai Wittenberg neemt u alle zorgen uit handen, regelt én betaalt. Natuurlijk zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Zet het telefoonnummer in uw telefoon, dan bent u alvast goed voorbereid als u met uw auto op pad gaat.

Wie kan ik bellen bij pech?

U belt het Hyundai-Wittenberg alarmnummer (020) 851 22 22 en legt de situatie uit aan Nederlandse medewerkers. Zij regelen vervolgens assistentie voor u, zodat u weer verder kunt.

Wegenwacht of Route Mobiel?

Die heeft u dus niet meer nodig. De kosten voor dat lidmaatschap bespaart u voortaan.