Zie u ook zoveel Hyundai's?

Dit najaar kunt u spectaculaire acties verwachten. Als automobilist kunt u er niet meer omheen, Hyundai is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dat heeft natuurlijk een reden: steeds meer mensen raken overtuigd van de kwaliteit en comfort van Hyundai. Binnen elke klasse is er keuze en daar horen natuurlijk passende acties bij.Hieronder vindt u onze (tijdelijke) acties.

Hyundai i10

De premium uitvoering is nog luxer! Voorzien van alle gemakken en veiligheidssystemen om uw ritten zo comfortabel mogelijk te maken. Alle uitvoeringen zijn nu tijdelijk met € 1.500,- extra inruilbonus.

De opties:

  • Stuurwiel in lederlook en verwarmbaar
  • Hill-start Assist Control
  • DAB+ digitale radio
  • Volautomatische airco
  • Stoelverwarming, voor

Hyundai i20

Nu met € 1.500,- actiekorting.

De Hyundai i20 Black Edition voorzien van zwarte accessoires en details voor net dat beetje extra. Nu met maar liefst €1.600,- korting!

Hyundai i30 Wagon

Drie gillende kinderen op de achterbank... hoe heerlijk zou het zijn om wat meer ruimte te hebben in uw nieuwe auto. Laat er nou net een fantastisch geschikte actie zijn: nu tijdelijk de Hyundai i30 Wagon voor de prijs van een Hyundai i30 Hatchback! Dit betekent een voordeel tot wel € 1.500,-!

IONIQ Hybrid met gratis Stella E-bike

Dubbel elektrisch met de IONIQ Hybrid en Stella E-bike. Bij aankoop van een nieuwe IONIQ Hybrid krijgt u een Stella E-bike cadeau. Er is ook de mogelijkheid om met een speciaal voor de IONIQ beschikbare fietsendrager maar liefst twee elektrische fietsen te vervoeren. Deze twee vullen elkaar dus perfect aan!

Hyundai Tucson upgrade voordeel

Houdt u van luxe? Dan heeft u geluk, want tijdelijk rijdt u de Hyundai Tucson Comfort voor de prijs van een i-Motion! U krijgt dus een gratis upgrade naar een luxere uitvoering ter waarde van € 4.250,-!

Kortom, genoeg keuze en voordeel om ook een Hyundai te rijden. Bekijk hier alle modellen en uitvoeringen.