29.07.2021

Tucson N Line: één van de sportiefste SUV's ter wereld

De gloednieuwe SUV is van zichzelf al zeer sportief gebouwd, maar gehuld in de kersverse N-Line uitvoering overtreft hij alles.
De TUCSON N Line is verkrijgbaar vanaf € 41.995.

Sportieve styling.

De TUCSON N Line heeft hetzelfde uitgesproken design als de TUCSON Mild-Hybrid, TUCSON Hybrid en TUCSON Plug-in Hybrid, maar onderscheidt zich met zijn supersportieve styling die we kennen van andere Hyundai-modellen in N Line-uitvoering!
Dubbele uitlaatpijpen.

De onderzijde van de achterbumper kenmerkt zich door de rode reflecterende rand. De opvallende sportieve uitlaten met dubbele eindpijpen laten zien dat de ontwerpers hun inspiratie hebben gehaald uit de high-performance wereld van Hyundai N. 


Indrukwekkende zijkant.

Het profiel wordt gekenmerkt door een energiek ogende zijlijst in carrosseriekleur, die meer dynamische proporties en lijnen creëert voor een slankere look. Het zwarte frame rond de zijruit loopt door het profiel naar de dynamische acherkant, waardoor een op het racecircuit geïnspireerd gevoel van voorwaartse beweging ontstaat.

De TUCSON N Line is uitgerust met sportief ogende lichtmetalen 19-inch velgen. De wielkastranden in carrosseriekleur passen daar perfect bij.

TUCSON  N Line
N Line interieur.

De sportstoelen in de TUCSON N Line zijn voorzien van het N-logo, bekleed met zwart suède en leder, en afgewerkt met rood stiksel. Het rode stiksel komt terug in de deurbekleding en de armleuning.

De met grijze stof beklede zachte rand over het dashboard is voorzien van rode accenten. Het speciale N-stuurwiel is verfraaid met het N-logo. Andere N Line-elementen zijn de metalen pedalen, voetsteun en dorpelpanelen.Exclusieve aerodynamische spoiler.

De TUCSON N Line benadert het sportieve uiterlijk van de achterkant en is uigerust met een aerodynamische spoiler die langer is dan het standaardmodel en is versierd met vinnen.

TUCSON N Line spoiler


Keuze uit drie aandrijflijnen.

Net als de reguliere TUCSON biedt ook de N Line-uitvoering keuze uit drie aandrijflijnen – krachtig en efficiënt en in drie stadia van elektrificatie van de efficiënte viercilinder 1.6 T-GDI Smartstream-benzinemotor:

  • 1.6 T-GDI 48V Mild-Hybrid (110 kW/150 pk)
  • 1.6 T-GDI Hybrid (169 kW/230 pk)
  • 1.6 T-GDI Plug-in Hybrid (194,6 kW/265 pk)