Exclusieve sneak preview van de ix35!

Hyundai Wittenberg heeft een exclusieve sneak preview van de allernieuwste Hyundai ix35 (2014). De vernieuwde Hyundai ix35 is alleen bij Hyundai Wittenberg in Amersfoort te zien! Komt u de nieuwe Hyundai ix35 ook bekijken?

Succesvolle SUV

Sinds de introductie in 2010 is de Hyundai ix35 een van de meest succesvolle suv’s uit zijn segment. Natuurlijk zijn we er bij Hyundai Wittenberg trots op dat deze Hyundai SUV zo populair is. Voor 2014 is het model weer compleet opgefrist waarbij zowel het interieur als exterieur flink is veranderd. Zo is de auto nu standaard voorzien van LED dagrijverlichting en zijn er weer diverse uitgebreide uitrustingniveaus beschikbaar. Afhankelijk van welke uitvoering u kiest, is de auto ook nog standaard voorzien van LED-achterlichten, Trailer Stabiliteitscontrole en een Rollover sensor.

Ook wat betreft de motorisering zit Hyundai niet stil. De nieuwe 2-liter dieselmotor heeft een lagere CO2 uitstoot en een lager brandstofverbruik. De huidige 2.0 CVVT benzinemotor is vervangen door een gloednieuwe 2.0 GDI, die een vermogen levert van 122 kW (166pk) en een koppel van 205 Nm. De 2.0 GDI wordt daarbij gekoppeld aan een 6-traps handgeschakelde versnellingsbak in plaats van een 5-traps versie.

De vernieuwde Hyundai ix35 is vanaf medio november te koop bij Hyundai Wittenberg.