Nieuwe Tucson

De nieuwe Hyundai Tucson

De komst van de gloednieuwe Tucson is nog slechts een kwestie van tijd. 15 september gaat hij in wereldpremière!De eerste beelden verklapten het al; de nieuwe Tucson belooft een zeer mysterieuze en krachtig ogende SUV te worden. Zo is alleen al de 'verborgen' LED-verlichting die naadloos in de grille is verwerkt een opvallende eye-catcher!

De nieuwe Tucson is de eerste SUV van Hyundai die is ontworpen volgens de spraakmakende designfilosofie Sensuous Sportiness.

De dagrijverlichting van de nieuwe Hyundai Tucson is fraai geïntegreerd in de grille en komt pas tevoorschijn wanneer die wordt ingeschakeld.

Om de breedte van de nieuwe Hyundai Tucson visueel te versterken zijn de nieuw ontworpen achterlichtunits met elkaar verbonden door een rode accentlijn.

Het 10,25-inch instrumentencluster en 10,25-inch AVN-T-touchscreen in de nieuwe Hyundai Tucson zijn volledig te personaliseren.


Interieur

De nieuwe Tucson is groter en breder dan zijn voorganger. Hij heeft een grotere wielbasis en een langere motorkap. De nieuwe dagrijverlichting is geintegreerd in de grille en alleen zichtbaar is als hij ingeschakeld is.

De nieuwe SUV biedt veel ruimte voor de bestuurder en zijn passagiers. De Tucson is luxe afgewerkt met hoogwaardige materialen die een premium-sfeer geven. Door het instrumentarium die lager geplaatst is en niet is vormgegeven met ronde tellers of meters, oogt het ruimtelijk. Via de geintegreerde touchscreen zijn de navigatie, climate control en infotainment eenvoudig te bedienen.Dynamische lijnen en coupé-achtig karakter

De strakke lijnen, net zoals bij een geslepen diamant, zorgen voor een sterke visuele indruk. De vloeiende daklijn benadrukt het coupé-achtige k​arakter van de nieuwe Tucson. Om de breedte van de Tucson te versterken zijn de achterlichten in één lijn met elkaar verbonden door de rode accentlijn. 


De achterlichtunits van de nieuwe Hyundai Tucson zijn met elkaar verbonden door een rode accentlijn.