Nieuwe Hyundai KONA - Hyundai Wittenberg

De nieuwe Hyundai KONA is (bijna) hier.

De Hyundai KONA is volwassener geworden en dat merk je aan alles. Zo heeft hij niet alleen een opvallend nieuw en modern design, maar ook een bijzonder laag brandstofverbruik dankzij zijn innovatieve hybride-aandrijflijn en tal van nieuwe features.

Proefrit plannen


Meer leefruimte

De KONA is in zowel de breedte als de lengte gegroeid en dat heeft zo zijn voordelen. Zo is de zitruimte achterin een stuk royaler en heb je met 466 liter, 30% meer laadruimte tot je beschikking. Klap je de achterbank naar beneden loopt dit op tot 1.300 liter. De achterbank is met een 40:20:40 verdeling bovendien ideaal voor het vervoeren van grote spullen.

Nieuwe Hyundai KONA - Hyundai Wittenberg

Veiligheid voor iedereen

Dat de KONA volwassener is geworden merk je ook aan de geavanceerdere rijhulpsystemen. Zo kan de auto je dankzij Hyundai Smart Sense waarschuwen wanneer je vermoeid oogt, houdt hij je in de rijstrook als je onbedoeld van baan lijkt te wisselen en wordt er automatisch afgeremd als de voorligger plotseling remt of als voetgangers en/of fietsers onverhoopt op uw pad komen. Zo kun jij met vol vertrouwen op pad.

Geavanceerde cockpit

Bij het instappen wordt je verwelkomt door twee 12,3 inch schermen welke samen de Connected Car Navigation Cockpit vormen. Stream je favoriete muziek met Apple CarplayTM en Android AutoTM, navigeer je naar je volgende bestemming en ontvang je Over-The-Air (OTA) software updates. Bovendien ontgrendel je de KONA nu met je smartphone voor ultiem gebruiksgemak.Iconisch design

Dynamische styling met een robuust randje dankzij de stoere wielkasten. Mede door de geïntegreerde LED-koplampen en de Seamless Horizon verlichting is de KONA een niet te missen verschijning. De Hybrid is tevens verkrijgbaar met het N-line pakket voor een sportievere uitstraling.

De KONA is verkrijgbaar vanaf € 29.995 als Mild-Hybrid uitvoering en vanaf € 33.995 als Full Hybrid.

Preview de KONA bij Wittenberg

Vrijdag 14 en 15 juli zijn de nieuwe KONA Mild-Hybrid en Full-Hybrid al te bewonderen in onze showrooms in Amersfoort, Hilversum en Utrecht. Maak kennis met Hyundai’s nieuwste SUV onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers. Hopelijk tot dan!

Waar mag de nieuwe KONA jou naartoe brengen?

Nieuwe Hyundai KONA - Hyundai Wittenberg