Maak kennis met de nieuwe i20 en Tucson!

De Hyundai i20 en de Hyundai Tucson zijn twee absolute topmodellen uit de Hyundai-familie. Onlangs is het duo helemaal vernieuwd. Behalve slimmer en veiliger zijn beide paradepaardjes nu nog aantrekkelijker, met scherpere lijnen die hun sportieve karakter en stoere uitstraling extra benadrukken. Benieuwd naar de nieuwe i20 en Tucson?

Nieuwe Hyundai i20: volop rijplezier

De vanafprijs van de nieuwe Hyundai i20 bedraagt € 16.995,-. Met Private Lease rijd je hem al vanaf v.a. € 279,- /mnd. De nieuwe Hyundai i20 biedt volop rijdynamiek. Hij stuurt directer en zorgt voor nog meer rijplezier. De krachtige 1,0-liter driecilinder turbomotor legt de nadruk op een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Benieuwd naar de rijkwaliteiten van de nieuwe Hyundai i20?

Nieuwe Hyundai Tucson: nog betere prestaties

De nieuwe Hyundai Tucson heeft een vanafprijs van € 32.995,- en met Private Lease rijd je hem al vanaf v.a. € 507,-/mnd. De SUV is ingrijpend vernieuwd, zowel qua design als connectiviteit en veiligheid. Nieuwe aandrijflijnen verbeteren de prestaties en de efficiëntie van de auto, op de weg én off-road. Zelf ervaren hoe de nieuwe Hyundai Tucson rijdt?