De Hyundai IONIQ de verrassing tijdens de zakenautotestdag

Op 11 april was Hyundai Wittenberg met de volledig elektrische IONIQ aanwezig bij de zakenautotestdag. Verschillende testrijders werkzaam in verschillende branches testen verschillende auto's op comfort, rijgedrag, technologie. Hierin staat de prijs-kwaliteitverhouding natuurlijk centraal. Lees hieronder enkele reacties over de IONIQ:

“Een mooie zakelijk ogende auto die door zijn elektrische aandrijving erg stil is. Ik was onder de indruk van deze prettig rijdende auto die bovendien comfortabel is uitgerust. De navigatie vond ik wat minder. Het kost veel tijd om in te stellen. Daarnaast voelt deze IONIQ erg veilig aan door onder meer zijn Lane Assist. Voor de prijs en mijn rijpatroon met veel korte ritten, is het een prima auto.”

“Een prima auto die lekker soepel rijdt en ook mooi is afgewerkt. Het comfort mag er zijn met uitstekende stoelen met een goede zithouding. De navigatie is mooi en duidelijk. Gezien de prijs een goede zakelijke auto. Privé zou ik deze Hyundai niet aanschaffen vanwege de actieradius en bagageruimte.”

“Deze Hyundai is me erg goed bevallen. Het rijdt lekker en comfortabel. Alleen vind ik het uiterlijk wat saai. Voor de rest valt er weinig aan te merken op deze auto. De auto is voorzien van de meest moderne snufjes zoals een gemakkelijk af te lezen navigatie, lane assist, cruise control enz. Voor de prijs krijg je veel technologie. De actieradius van circa 200 km is voor mij niet praktisch. Wel interessant is de lage bijtelling van 4%.”

Zelf ook een keer de elektrische IONIQ proberen? Plan dan een proefrit of kom langs!