Nieuwe Hyundai IONIQ 5 N: nu al te bestellenDe spectaculaire IONIQ 5 N – de krachtigste 100% elektrische sportauto van Hyundai ooit – is gemaakt om een glimlach op jouw gezicht te toveren, élke keer als je achter het stuur kruipt. De IONIQ 5 N heeft niet alleen de looks van een raceauto, maar met maar liefst met 650 pk (478 kW) heb jij ook écht het gevoel dat je een raceauto rijdt. Met een druk op de N Grin Boost-knop voel je de enorme kracht die in deze auto schuilt. Met de N Active Sound+ activeer je het levensechte schakelgevoel. Zo scherp als hij door de bochten snijdt, zo scherp is zijn ook prijskaartje. De IONIQ 5 N verwachten we in het voorjaar van 2024 en is er vanaf € 73.995,-.

Hyundai IONIQ 5 N - Hyundai Wittenberg

Een van de kortste laadtijden.

Het innovatieve 800V-batterijsysteem in de IONIQ 5 N levert een van de kortst mogelijke laadtijden.

Uitvoeringen.

De IONIQ 5 N is leverbaar in één uitvoering, dat is ook de meest rijk uitgeruste high performance auto die je maar kunt bedenken. Alles wat je als klant mag verwachten van een sportauto is in deze auto aanwezig; 21-inch lichtmetalen velgen, een N achterspoiler met LED-remverlichting en N kuipstoelen met een verlicht N-logo voor de éxtra race beleving. Geniet van maximale veiligheid en gebruiksgemak met de modernste veiligheids- en rijhulpsystemen.Maak je leven spannender met één druk op de knop

Acceleratie: 0-100 km/u3,4 sec. (Boost)

Snelheid: topsnelheid 260 km/u

Batterij: capaciteit 84 kWh

Opladen: laadsnelheid 350 kW

Laadtijd: van 10 naar 80 % in 18 minuten

Vermogen: voor 166 kW / 226 pk, achter 282 kW / 383 pk

Totaal vermogen: 478 kW / 650 pk (met N Grin Boost)

Afmetingen: lengte 4.715 mm, breedte 1.940 mm, hoogte 1.590 mm, wielbasis 3.000 mmInteresse?

Vul dan eenvoudige het formulier hieronder in en onze verkoopadviseurs nemen z.s.m. contact met je op.

Marketing Voorkeuren

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, nieuwste acties en handige tips voor uw auto. Uw gegevens worden verwerkt volgens onze Privacyverklaring.

Privacy Verklaring

Zodra je op ‘verzenden’ klikt, ga je akkoord met onze privacyverklaring. De ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.