Hyundai Wittenberg steeds duurzamer

Hyundai Wittenberg zet zich in voor een duurzamer bestaan en heeft 25 november 2020 de Erkend Duurzaam Plus Audit onder gaan. Hierin heeft Hyundai Wittenberg goed gescoord en zal de uitslag later bekend worden gemaakt. Dankzij deze keuring blijven wij gecertificeerd als Erkend Duurzaam Plus. Hieronder leest u waar Hyundai Wittenberg allemaal duurzaam op in speelt.

Stroomverbruik

Hyundai Wittenberg heeft op locatie Hilversum zonnepanelen laten plaatsen op het dak waardoor zij nu een stuk zuiniger zijn op het gebied van energie verbruik. Verder is op alle locatie de verlichting vervangen voor led verlichting en is er isolatie aangebracht. Omdat Hyundai Wittenberg zich focust op elektrisch rijden zijn er bij de vestigingen Amersfoort en Utrecht extra laadpalen laten plaatsen.

Slim omgaan met afval

Het afval wat wordt geproduceerd bij de verschillende dealers van Hyundai Wittenberg wordt gescheiden van elkaar door middel van verschillende containers. Hyundai Wittenberg houdt zich hierbij ook bezig met de frequentie van het ophalen van de containers. Zo is er van te voren afgesproken om de hoeveel tijd de containers geleegd zullen worden, dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de containers niet worden opgehaald als deze voor de helft gevuld zijn. Dit zou extra transport kosten betekenen wat lijdt tot extra milieu vervuiling, precies het punt waar Hyundai Wittenberg zich juist zo duurzaam mogelijk voor opstelt.

Hyundai Wittenberg adviseert u graag op het gebied van duurzame mobiliteit!