Hyundai Wittenberg levert nieuwe Hyundai’s aan de KNVB!

Hyundai is de aankomende 4 jaar de nieuwe mobiliteitspartner van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB). Hyundai Wittenberg, de grootste Hyundai-dealer van midden Nederland, heeft inmiddels de eerste Hyundai’s afgeleverd. Het gaat om een mooie mix tussen Hyundai i20’s en de elektrische modellen van Hyundai, de Kona en de Ioniq.

Het transport van de Kampioenschalen voor de Eredivisie mannen en vrouwen wordt nu natuurlijk ook gedaan door een elektrische Hyundai. Het is tevens het startschot van het KNVB mobiliteitsprogramma GO. Wekelijks gaan honderdduizenden voetballers en voetbalsters met de auto op pad naar trainingen en wedstrijden. Samen met de KNVB gaat Hyundai aan de slag om de schadelijke CO2-uitstoot hiervan terug te brengen. Dat doet Hyundai – samen met de andere KNVB GO Partners ENGIE en Athlon – onder meer door mensen bewuster om te laten gaan met energie en door elektrisch rijden naar uitwedstrijden te stimuleren.

Maak zelf kennis met de i20 en elektrische modellen Kona en Ioniq bij een van de Hyundai Wittenberg vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum of Utrecht. Wij nodigen u graag uit voor een proefrit en uitgebreide kennismaking in een van onze showrooms.

KNVB kiest voor Hyundai
KNVB - auto's voor pand IonaQ 3
KNVB - auto's voor pand 2