De eerste beelden van de Hyundai KONA N

Hyundai heeft de eerste foto's prijsgegeven van de KONA N. Direct is te zien dat de KONA N een supersportief uiterlijk heeft. Daar staan de N-uitvoeringen uiteraard ook bekend om. De KONA N is de jongste telg van het sportieve N-gamma van Hyundai en meteen ook de eerste high-performance SUV met het N-label. Voor de liefhebbers is het nog even afwachten, want het is nog niet bekend of dit model beschikbaar komt op de Nederlandse markt.


Samenwerking met N-divisie

De KONA N is voortgekomen uit een nauwe samenwerking tussen de Hyundai N-divisie en het Hyundai Design Center. Ze ontwikkelden een SUV die het moderne design van de onlangs gefacelifte KONA combineert met de ontwerpfilosofie van de ultra-sportieve Hyundai-modellen die vallen onder het N-label.

Zoals op de foto's te zien is, wordt het sportieve uiterlijk van de KONA N nog extra benadrukt door zijn brede, lage postuur. Aan de voorzijde springen de grote, sportieve luchtinlaten in het oog. Deze nieuwe ontwikkelingen brengt de KONA N tot het nieuwste high-performance model met een agressieve, krachtige uitstraling. De brede grille aan de onderzijde van het front loopt helemaal door tot aan de zijkant van de auto en laat goed de aerodynamica en snelheid van de auto zien. Het N-logo op de bovenste grille maakt de sportieve look van de Hyundai KONA N compleet.

KONA N uitvoering nieuw Hyundai Wittenberg
KONA N uitvoering nieuw Hyundai Wittenberg

De KONA N is verder uitgerust met tal van karakteristieke designelementen die alleen zijn voorbehouden aan N-modellen van Hyundai, zoals exclusieve lichtmetalen velgen en rode accenten in onder meer de dorpels.

We houden u uiteraard op de hoogte of dit sportieve model ook in Nederland op de markt komt.