01.06.2021
Header gefacelifte KONA

Allereerste beelden van gefacelifte KONA en KONA N-Line


The news is out! De KONA krijgt een hele nieuwe uitstraling! En dat niet alleen; er komt ook een Hyundai KONA N-Line uitvoering!
Wij hebben de eerste beelden van de gefacelifte KONA en de KONA N-Line.Facelift KONA


De gefacelifte KONA (benzine en hybride) oogt krachtiger dan zijn voorganger en krijgt een op een haaienneus geïnspireerd neus. Dat zorgt ervoor dat het model een slanker uiterlijk krijgt. De nieuw ontworpen dagrijverlichting geeft de KONA een hightech en verfijnde uitstraling. De stoere bumper en beschermplaat aan de voorzijde dragen bij aan het indrukwekkende uiterlijk.

Facelift Hyundai KONA
KONA N-line


Nieuwe KONA N-Line

De KONA kon niet achterblijven in de sportieve lijn van Hyundai. De op de autosport geïnspireerde uitvoering N-Line van de gefacelifte KONA krijgt een meer aerodynamisch design met laag geplaatste luchtinlaten en een agressiever ogende voorbumper. De bumper is namelijk voorzien van een soort 'hoekvinnen' en de strakke lijnen geven de auto een sportieve styling.

De benzine-uitvoering van de KONA verschijnt later dit jaar al in de showroom. Op het hybride model moeten we nog iets langer wachten, die uitvoering verwachten we in het eerste kwartaal van 2021 in Nederland.

Facelift KONA Electric

Van de KONA Electric wordt ook een facelift verwacht in 2021. Zakelijk rijders die kiezen voor de volledig elektrische variant van de compacte SUV profiteren van een lage bijteling. Bovendien valt de KONA Electric op door zijn riante actieradius van 484 km (volgens WLTP).

Meer details over de gefacelifte KONA en KONA N-Line volgen de komende weken.