Een nieuwe auto; onmogelijk of mogelijk?

Een nieuwe auto rijden is een bijzondere gebeurtenis. De geur van een nieuwe auto, de teller die nog op nul staat, het allernieuwste model rijden... Veel mensen denken dat het niet voor hen is weggelegd. Toch kan dat dichterbij zijn dan u denkt. Hyundai Wittenberg zet voor u de mogelijkheden op een rij. Hoewel de berichtgeving rondom de crisis het niet doet vermoeden, is juist nu de tijd om een nieuwe auto aan te schaffen. Waarom?

Wij geven u de 5 belangrijkste redenen om nu voor een nieuwe auto te kiezen:

Hoge inruilwaardes

Er bestaat momenteel een tekort aan gebruikte auto’s. Als u uw auto inruilt, betekent dit dat u in deze tijd van schaarste aan gebruikte auto’s bij Hyundai Wittenberg een hoger bedrag terug krijgt voor uw inruilauto. En daarmee wordt het bij te betalen bedrag voor een nieuwe auto uiteraard lager.

Lage aanschafprijzen

De prijzen van nieuwe auto’s zijn de afgelopen jaren gedaald. In een tijd waarin minder auto’s worden verkocht, wordt het aanbod nieuwe auto’s groter. Daarnaast zijn importeurs continu bezig om acties te introduceren waarbij u hoge premies en kortingen krijgt op nieuwe modellen. Daardoor vindt u uiterst scherp geprijsde modellen bij Hyundai Wittenberg

Voorraad modellen

Populaire automodellen worden veel en vaak verkocht en worden daarom vaak op voorraad genomen door ons, zodat wij de auto’s met minimale levertijd kunnen leveren. Als er minder auto’s worden verkocht, is de voorraad groter dan normaal. En dat is gunstig voor u, omdat wij deze voorraadmodellen graag snel verkopen en we ze daarom ook scherp prijzen. Zo heeft u het kostenvoordeel én een snelle levertijd!

Lage rente

Uiteraard kunt u ook een lening afsluiten om een auto te kopen. Dat kan in deze tijd tegen uiterst gunstige voorwaarden. Veel financieringsmaatschappijen hanteren een zeer laag rentetarief, soms zelfs een actietarief van 0% rente. Dat houdt in dat u weinig of geen rente betaalt over het geleende bedrag. Ook bij Hyundai Wittenberg zijn er veel mogelijkheden voor een aantrekkelijke financiering.

Prive Lease van Hyundai Wittenberg!

Een auto leasen is gemakkelijker dan u denkt. Leasen klinkt ingewikkeld en lijkt vooral bedoeld voor de zakelijke rijders. Toch is het minder complex dan het lijkt. Hyundai Wittenberg biedt een aantrekkelijke oplossing voor wie wel graag een nieuwe auto wil rijden, maar niet wil vastzitten aan hoge leningen en rentepercentages, onvoorziene kosten voor onderhoud, verzekering, banden etc. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar toch kan het echt, zonder bijkomende kosten en zonder addertjes onder het gras. Voor een vast bedrag per maand inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting, banden, BTW en BPM. U hoeft alleen maar voor de brandstof te zorgen! Vind hier meer informatie over de prive lease!

Uiteraard blijft een auto uitzoeken maatwerk, waarbij we graag horen wat uw
wensen en eisen zijn. We kunnen dan de mogelijkheden met u bespreken en samen
met u kijken wat voor u de beste oplossing is. Kom gerust eens bij ons langs

voor een vrijblijvend gesprek en een bezoek aan onze showroom!