Bereikbaarheid

Onze dienstverlening tijdens de lockdown

Vanaf 3 maart mogen wij u op afspraak weer welkom heten in onze fysieke showrooms voor verkoop. Onze verkopers blijven uiteraard nog steeds online en
telefonisch voor u klaarstaan! Onze werkplaatsen blijven op de reguliere openingstijden open voor onderhoud, schadeherstel of onderdelen.

Amersfoort: 033-463 55 35 of WhatsApp naar: 06-42 51 28 38
Hilversum: 035-624 26 24 of WhatsApp naar: 06-42 51 28 33
Utrecht: 030-603 12 16 of WhatsApp naar: 06-42 51 29 24

Via WhatsApp staan onze verkopers op werkdagen tussen 08.00 uur en 20.00 uur klaar voor vragen over taxatie, verkoop of ons aanbod.

Amersfoort

033-463 55 35

WhatsApp: 06-42 51 28 38

Hilversum

035-624 26 24

WhatsApp: 06-42 51 28 33

Via WhatsApp staan onze verkopers op werkdagen tussen 08.00 uur en 20.00 uur klaar voor vragen over taxatie, verkoop of ons aanbod.

Wij blijven voor u klaarstaan!

Vanaf 3 maart zijn onze fysieke showrooms weer geopend en bent u op afspraak van harte welkom bij ons. Onze verkopers blijven online en telefonisch nog steeds voor u klaarstaan en helpen u met plezier bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto. Dat kan op verschillende manieren: telefonisch, via e-mail of WhatsApp (video-)bellen.

Onze online showroom

Aflevering op locatie

Heeft u een aflevering van uw nieuwe auto gepland staan? Onze verkoper neemt contact met u contact op om de mogelijkheden te bespreken. Onze verkopers leveren graag uw nieuwe auto af op locatie.


Onze werkplaats en magazijn blijven geopend!

Onze werkplaats en magazijn blijven tijdens de lockdown geopend. U bent daarom ook tijdens de lockdown welkom voor reparatie, onderhoud of onderdelen. Ook wanneer u schade heeft gereden, kunt u bij ons terecht. Tijdens het bezoek nemen wij strikt de maatregelen van het RIVM in acht. Wij kunnen u verzekeren dat wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Zo kunt u op uw gemak met uw Hyundai langskomen.

Werkplaatsplanner

Werkplaats geopend tijdens lockdown

Zijn jullie vestigingen geopend?

Close

Ja, onze vestigingen zijn volgens de normale openingstijden geopend. U bent van harte welkom in onze werkplaatsen. Onze werkplaatsen zijn geopend voor onderhoud, APK of schade aan uw auto. De showrooms zijn voor verkoop helaas gesloten.
Heeft u interesse in een auto uit onze voorraad? Neem gerust contact met ons op.

Zijn jullie showrooms geopend?

Close

Nee, onze showrooms zijn tot nader orde gesloten. Onze online showrooms via onze website zijn uiteraard wel geopend en onze verkopers staan online en telefonisch voor u klaar.

Ik heb een afspraak in de showroom ingepland staan. Wat nu?

Close

Onze verkoopadviseur neemt contact met u op om te kijken hoe we deze afspraak kunnen laten doorgaan.

Ik heb een afspraak voor de levering van mijn nieuwe auto. Wat nu?

Close

De aflevering van uw nieuwe auto kunnen wij op locatie laten doorgaan. Hiervoor nemen wij persoonlijk contact met u op.

Tijdens onze aflevering houden wij ons aan de volgende maatregelen;

  • Wij schudden geen handen.
  • Wij houden gepaste afstand als wij met u in gesprek zijn.
  • De uitleg over de auto zal vooraf buiten de auto plaatsvinden, zodat wij gepaste afstand tot u kunnen bewaren.

Hoe gaan wij om met het taxeren van auto's?

Close

Je kunt nu snel en gratis een vrijblijvend bod op jouw auto ontvangen, volledig online. Klik hier om een aanvraag in te dienen.

Gaat mijn werkplaatsafspraak nog wel door?

Close

Onze werkplaatsen zijn ook tijdens deze lockdownperiode geopend, dus u bent welkom voor reparatie of onderhoud. Wij kunnen u verzekeren dat wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Komt u liever niet naar de onze vestiging? Neem dan contact met ons op om de afspraak te verzetten.

Kan ik wachten tot mijn auto klaar is?

Close

Ja, de wachtruimte op onze vestigingen zijn geopend. Hier kunt u wachten tot uw auto klaar is. Tijdens het bezoek nemen wij extra hygiënische maatregelen. Daarnaast is het mogelijk om een vervangende auto te huren. Of pak één van onze gratis leenfietsen.
Geef bij het maken van een werkplaatsafspraak aan welk soort vervangend vervoer je wenst.

Welke voorzorgsmaatregelen nemen jullie in de werkplaatsen?

Close

  • Elke auto die in de werkplaats komt wordt eerst voorzien van beschermende materialen, zoals stoel-, stuur-, en pookhoezen.
  • We rijden niet samen met klanten in auto’s.
  • Onze medewerkers pauzeren in kleine shifts.

Moet ik de APK nog steeds voor de vervaldatum laten uitvoeren?

Close

Ja, het blijft verplicht om op tijd een APK uit te voeren. De voertuigveiligheid op de Nederlandse wegen blijft hierdoor gewaarborgd. Plan hieruw afspraak voor de APK.

Mijn vraag staat er niet tussen...

Close

Heeft u nog vragen? Onze werkplaatsreceptie en verkopers zitten klaar voor al uw vragen. Vul ons contactformulier in of bel naar een van onze vestigingen. Wij helpen u graag!