24.06.2021

De Hyundai i20 N-Line

We hebben het al aangekondigd maar de Hyundai i20 krijgt ook een high-performance versie. Dit ultra-sportieve label heeft zijn genen te danken aan de succesvolle rallyauto i20 WRC. De Hyundai i20 N-line zal worden uitgevoerd met een achterspoiler die de aerodynamica van de auto versterkt.
De high-performance-versie voor de i20

Nadat de i30 en de i30 Fastback een N-label hebben gekregen heeft nu de derde hot hatch ook zijn N-label gekregen, de Hyundai i20 krijgt ook de sportieve N-Line uitvoering. Wij kunnen u verzekeren dat deze nieuwe sportauto het gesprek zal zijn onder de auto liefhebbers. Natuurlijk hebben wij de nieuwste foto's van deze nieuwe sport wagen, en als toetje kunnen wij jullie ook al laten horen hoe de nieuwe i20 N-Line zal gaan klinken. Om de nieuwe Hyundai i20 N-Line te horen kunt u op het geluidsfragment hiernaast klikken.


Afkomstig van de i20 WRC rallyauto

De nieuwe Hyundai i20 N-Line is afgeleid van het standaard model i20 die sinds oktober 2020 te verkrijgen is bij de hyundai-dealers. De sportieve i20 N-Line heeft zijn genen te danken aan de i20 WRC rallyauto waarmee Hyundai al jaren succesvol is op het WK Rally. Net als de voorgangers i30Nen i30 fastback N van de i20 N zal dit een sportauto pur sang worden. Wat het vermogen zal zijn van deze Hyundai i20 N-line is nog geheim, maar reken in ieder geval op flink wat paardenkracht.


Vernieuwde achterspoiler

Wat opvalt is de opvallende achter spoiler deze versterkt niet alleen de sportieve looks, maar verbetert ook de aerodynamica van de i20. Natuurlijk zal de Hyundai i20 N-Line beschikbaar worden in de voor het N-label kenmerkende kleur Performance Blue. De kleur Phantom Black is optioneel voor het dak.