Hyundai i10 facelift - Hyundai Wittenberg

De Hyundai i10 heeft een schitterende facelift ontvangen voor 2023!

Binnenkort in de showroom, maar nu al te bestellen: de gefacelifte Hyundai i10!

Bestel 'm hier
Het A-segment verdwijnt

Valt het u ook op dat het aantal A-segment auto's aan het verdwijnen is? Steeds meer fabrikanten trekken de stekker uit hun kleinste voertuigen. Dit heeft er dan voornamelijk mee te maken dat de auto's in verhouding vrij duur zijn om te fabriceren. Er wordt simpelweg te weinig voor deze automerken in verdiend.
Wij van Hyundai Wittenberg geloven daar niet zo in, op ieder potje past een dekseltje en dus past bij iedere klant een eigen A-segmenter.
Zo bieden wij nog steeds de Hyundai i10 en i20 aan. Dat blijven wij ook doen.
Nederland heeft een autobranche die nog steeds ontzettend veel vraag heeft naar compacte stadsauto's, dan is het toch gek om daarmee te stoppen?
Hierdoor krijgt de Hyundai i10 een welverdiende update. Dan kan ook deze 'zeldzame' A-segmenter ook weer jaren mee!


Nieuw en toch vertrouwd

Door het lage dak en de lange wielbasis ziet het nieuwe model Hyundai i10 er stukken sportiever uit dan voorheen! Ook is dit model voorzien van projectiekoplampen en LED-dagrijverlichting rondom. Dit draagt niet alleen bij aan de strakke uitstraling maar zorgt er ook voor dat u tijdens ritten in de avond probleemloos uw weg kunt vinden.

Ook de nieuwe connectiviteitsopties maken de Hyundai i10 nóg gemakkelijker in gebruik. Geniet zo in het interieur van het gloednieuwe 4,2-inch scherm (dat de analoge klokken vervangt), samen met een veelvoud aan USB-C-aansluitingen. Zodat u tijdens lange ritten met gemak kunt genieten van uw favoriete muziek, zonder de weg kwijt te raken!Bigger, better, N Line

Verbeterde N Line stoelen, een interieur met sportieve elementen en dynamisch rijgedrag. Dát moet de Hyundai i10 N Line zijn!
Ook dit model is natuurlijk niet vergeten met deze facelift! Wist u dat de Hyundai i10 N Line geïnspireerd is door de autosport?
Hyundai Motorsport is al jarenlang een begrip in de rallywereld. Zo doen zijn mee aan bijvoorbeeld de WRC met de Hyundai i20N WRC Rally Hybrid.
Deze dynamische prestaties en dit exotische uiterlijk is meegenomen in de designbeslissingen van de N Line.
Zo kunt u van een A-segment auto genieten en toch genieten van een uitzonderlijke rijbeleving.